Type to search

Bitcoin Rush Kryptorobot

Bitcoin Rush Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Investera Inte dina pengar innan du har läst denna guide, Djupgående analys Fördelar & Nackdelar Läs mer om Bitcoin Rush här

Även med de fallande kryptopriserna förblir branschen mycket lukrativ för dem som vet var de ska investera. Idag finns det en mängd olika sätt att tjäna stora pengar på kryptohandel. En av dem är Bitcoin-robothandel. Bitcoin Rush är en handelsrobot som garanterar investerare en genomsnittlig vinst på 1500 dollar per dag. Denna plattform har funnits sedan 2013 och är bland de mest populära handelsbotarna. Men är Bitcoin Rush en bluff eller pålitlig plattform?

Vi har genomfört live-test och analyserat tusentals recensioner för att avgöra om denna plattform är pålitlig. Vi kan bekräfta att Bitcoin Rush är legitim. De som testar det rapporterar hög lönsamhet. Det finns dock en risknivå, och därför bör handlare alltid vara försiktiga. Fortsätt läsa för att lära dig hur du får ut mesta möjliga av Bitcoin Rush. Läs vår recension av de bästa Bitcoin-robotarna 2019 om du är intresserad av alternativa robotar.

I dagens läge växer marknaden allt mer för kryptovalutahandeln och det utvecklas nya robotar hela tiden. Dessa robotar är tänka till att öka vinstchanserna hos investeraren och Bitcoin Rush är en sådan robot. Programvaran är byggd för att sköta handel med olika typer av kryptovalutor och ska ta hand om det mesta själv. Investeraren ställer in ett gäng olika parametrar och sen ska programmet sköta resten. Enligt annonser som cirkulerar på Facebook och andra sociala medier påstår företaget att de kan garantera sina användare vinster och rikedomar. Ett vågat löfte men stämmer det verkligen? Vi har testat roboten och kommit fram till att den faktiskt fungerar. Vi lyckades förvalta våra 250 dollar och öka på dem till 385 dollar på bara några timmar. Fortsätt läs hela vår recension nedan för att få en djupare inblick.

 

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Erfarenheter från Bitcoin Rush

När Finanso testade Bitcoin Rush så gjorde vi först lite research på botten. När vi undersökte olika forum online så märkte vi att det fanns ett par negativa kommentarer kring denna robot och som säger att det inte går att tjäna några pengar och att den är en bluff. Vi kan dock säga att så inte är fallet och att det visst går att tjäna pengar med hjälp av denna autohandelsrobot.

Mjukvaran bygger på en kraftfull algoritm och automatiserar handeln åt dig med hjälp av AI eller Machine learning. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt.

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från Bitcoin Rush och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Testa Bitcoin Rush

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Rush inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Fungerar Bitcoin Rush?

Vår utredning kan avslöja att Bitcoin Rush är en legitim kryptohandelsrobot. Denna plattform har varit i drift sedan 2013. Vår analys av användarnas feedback visar att den är mycket ansedd. De flesta av de enskilda recensionerna vi har stött på indikerar att stora pengar går att tjäna med denna plattform.

Det kanske ännu mer intressanta med denna robot är dess konsekventa prestanda. Vårt levande test och analys av användarrecension visar att denna robot har en noggrannhetsnivå på 98%. Användaren kommer att tjäna pengar med hjälp av denna robot!

Vi har också kommit fram till att Bitcoin Rush är mycket välrenommerat. Till skillnad från de flesta bluffrobotar, visar denna robot sina partnermäklare och avgiftsmekanismer. IVi kan bekräfta att denna robot endast samarbetar med reglerade och ansedda mäklare. När det gäller avgifter debiterar de ingen licensavgift för roboten. Handlare kan dock behöva betala en liten provision på de vinster som gjorts.

Områden vi kommer gå igenom är, registrering, funktionaliteten samt se hur väl appen genererar vinst åt investeraren.

 

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Rush och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 98% av alla våra trades
 • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.

Vad är Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush är en bitcoin-handelsrobot som påstås kunna tjäna en genomsnittlig vinst på 1500 dollar om dagen. Det krävs att du gör en insättning av kapital för att kunna använda deras plattform. Likt många andra har de en minimiinsättning på 250 dollar. Finanso.se har testat denna robot och kan bekräfta att den är legitim. Hur mycket du kan tjäna beror heöt på mängden pengar du väljer att investera. Ju mer . Handlare med en minsta insättning på 800 dollar kan tjäna upp till 500 dollar per dag. De med en insättning på 1 000 dollar och högre kan generera en genomsnittlig vinst på 1500 dollar per dag.

Vi rekommenderar att du börjar med minsta insättning och bara uppgradera ditt konto när du är bekväm med plattformen. Det är alltid smart att börja med det minsta för att komma igång och känna att man behärskar plattformen innan man ger sig in med tyngre summor.

Det är viktigt att notera att Bitcoin Rush är en helautomatisk robot, vilket innebär att vem som helst kan använda den. Du behöver inte någon Bitcoin-erfarenhet för att använda denna robot. Vi rekommenderar dock att du fortsätter att uppdatera dig om den senaste utvecklingen i branschen. Detta hjälper dig att bestämma de bästa tiderna för att öppna och stänga handelssessioner. Kom ihåg att programvaran tjänar mer pengar under perioder med hög volatilitet och därför vill du inte missa sådana händelser.

Hur fungerar Bitcoin Rush Programvara?

Bitcoin Rush utnyttjar handelssignaler från sofistikerade datoralgoritmer för att fatta handelsbeslut. Dessa algoritmer analyserar bitcoinmarknadens big data för att härleda säljbara insikter. Handelsalgoritmer är kända för att vara mer exakta än människor med tanke på deras förmåga att ta hänsyn till miljoner faktorer när man fattar handelsbeslut. På samma sätt kan de göra detta med blixtens hastighet. Detta innebär att de inte missar någon handelsmöjlighet.

Avancerade bitcoin-algoritmer som Bitcoin Rush utför både grundläggande och teknisk analys. I grunden innebär grundläggande analys en analys av kvalitativa data som nyheter. Teknisk analys tar däremot hänsyn till kvantitativa data som prisscheman.

Bitcoin Rush-algoritmer kan läsa nyheterna när de dyker upp och göra motsvarande affärer. Till exempel, om Kina tillkännager att de minskar sina stränga åtgärder på Bitcoin, kan algoritmen välja denna nyhet och supersoniskt fatta handelsbeslut. Och som nämnts tidigare är denna robot helautomatiserad vilket innebär att den har alla handelsfunktioner inklusive forskning och exekvering.

Användarens roll är att öppna och stänga handelssessioner. Finanso rekommenderar att du är uppmärksam på marknadsnyheter för att veta när du ska öppna och stänga affärer. Lämna aldrig handelsroboten igång över natten. Det beror på att det finns en stor sannolikhet för förluster i början av nästa dag eftersom marknaderna kan förändras betydligt över natten.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Rush

Bitcoin Rush-registreringsprocessen är sömlös och ändå mycket säker. Allt du behöver för att verifiera ditt konto är att skicka in ditt namn och telefonnummer. Som nämnts tidigare garanterar denna robot hög lönsamhet med minimal risk. Vi rekommenderar dock att du bara investerar ett belopp du har råd att förlora. Kom ihåg att alla typer av högfrekvent handel innebär risk, och denna risk kan öka lavinartat under vissa förhållanden.

Denna robot är inte tillgänglig i alla länder. Prova deras registreringsprocessen för att avgöra om den är tillgänglig i ditt land. Följ följande steg för att öppna ett konto.

Steg 1: Registrering

Processen för att skapa ett konto för Bitcoin Rush innebär att du fyller i personuppgifter i ett formulär på deras webbplats. Den obligatoriska informationen inkluderar namn, e-postadress och telefonnummer. Vår granskning tar hänsyn till följande faktorer när du bestämmer en bra registreringsprocess:

 • Är registreringsproccessen enkel?
 • Samlar de in onödig personlig data?
 • Är deras plattform säker?
 • Har de antagit säkerhetsåtgärder för att säkerställa användarnas personliga data?

Vår recension kan bekräfta att registreringsprocessen med Bitcoin Rush är enkel. Dessutom samlar de inte in onödig personlig information. Det är känt att bedrägeributiker samlar in extra detaljer och säljer dem till tredje part. Dessutom är Bitcoin Rush-webbplatsen och handelsplattformen SSL-skyddade för att säkerställa att all information som går igenom dem är krypterad. Plattformar utan denna typ av skydd är känsliga för dataintrång eftersom hackare kan fånga webbtrafik och kopiera data.

Steg 2: Insättning av kapital

När registreringen är klar kommer du att omdirigeras till insättningssidan. Bitcoin Rush tillhandahåller flera insättningsmetoder för att inkludera Visa, Master Card, Banköverföring, Bitcoin, Web Money, Skrill och Maestro. Andra metoder kan accepteras beroende på den underliggande mäklaren.

Vi har fastställt att insättningen är sömlös. Det tar några timmar innan de deponerade medlen återspeglas i användarnas konto. Det finns inga insättningsavgifter, och användare kan ta ut sitt kapital närhelst de vill. Alla uttag som underlättas via appen tar mindre än 24 timmar att reflektera i användarkontot.

Vi kan också bekräfta att insättningen är säker. Bitcoin Rush lagrar inte någon faktureringsinformation. De flesta robotar som bedriver handel med bedrägerier lagrar vanligtvis dessa detaljer och är kända för att lura användarna att göra automatiserade insättningar.

Steg 3: Handel via Demoversionen

När du gör en insättning kan du få åtkomst till deras demo-handelsplattform. Denna plattform är avsedd att hjälpa dig bekanta dig med deras plattform innan livehandel. Handelsresultaten som erhålls via demokontot återspeglar inte på något sätt vad du kommer att få i livehandel.

Även om ett demokonto kanske inte är så vettigt i automatiserad handel, är det det enda vägledande verktyget för att använda den verkliga plattformen. Det är genom denna plattform som du kommer att lära dig att öppna och stänga handelssessioner och skörda vinster. Vi rekommenderar att du tar det på allvar och lära känna plattformen på djupet för att undvika onödiga misstag.

Steg 4: Handel

När det gäller live trading är allt du behöver göra att öppna och stänga handelsöppningar och dra tillbaka vinster. Du behöver mindre än 20 minuters kontoövervakning per dag för att handla med denna robot. Vi rekommenderar att du öppnar handelssessioner i början av varje handelsdag och slutar i slutet av dagen.

Som nämnts tidigare är det viktigt att du håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen på bitcoin-marknaden. Detta hjälper dig att veta när du ska hålla ett noga öga på ditt konto. Du måste övervaka ditt konto regelbundet under perioder med hög volatilitet. På samma sätt, dra alltid tillbaka dina vinster så snart som möjligt om du inte vill återinvestera dem. Läs vår recension av Cryptosoft, en alternativ handelsrobot som ger tillgång till flera kryptovalutor.

Ju bättre koll du har på de olika inställningarna, desto större är chansen för att göra vinst. Vi rekommenderar därför att börja smått för att lära känna programvaran och plattformen för att sedan successivt öka beloppet. Kom ihåg att det alltid finns en risk att hela ditt investerade belopp går förlorat. Det finns inga garantier.

Bitcoin Rush: Nyckelfunktioner

Enligt Bitcoin Rush hemsida ska användaren kunna tjäna upp till 5000 dollar per dag och även om det låter för bra för att vara sant, så har vårt test visat att det faktiskt går att göra sådana vinster. Dock ska det poängteras att det gäller för de allra erfarnaste investerarna. Oerfarna investerar även normalt mindre summor än de erfarna. Vinster kommer troligtvis göras oavsett, men inte så höga som utlovas på hemsidan.

 

Deras verifieringssystem är smidigt och enkelt. Efter att ha lämnat personuppgifter så som namn, epostadress och telefonnummer är det enda som krävs insättning av kapital för att komma igång med handel.

 

Uttag och insättningar är enkelt hos Bitcoin Rush. Själva processen tar bara några timmar och är i regel snabbare än de flesta övriga konkurrenter, som ibland kan ta upp till flera dagar. Det som krävs från din sida är att välja betalningsmetod och sen bestämma beloppet.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Bitcoin Rush har inga dolda avgifter du måste se upp med. De har varken mäklaravgifter, kommissioner eller kostnader för registrering.

 

Du kan hitta massor av positiva användarrecensioner online. På hemsidan kan du läsa om personer som hävdar att de betalade sina lån och skulder “tack vare Bitcoin Rush och alla vinster, andra säger att de gjorde stora vinster på kort tid och är evigt tacksamma. Det är svårt att säga om det här är riktiga recensioner, men Bitcoin Rush är definitivt tillförlitligt och har en hög framgångsgrad så att du definitivt kan tjäna pengar genom programvaran men se till att du först tar lite tid att lära dig att använda den.

 

Deras kundsupport är utmärkt och de svarar inom några minuter.

Vi testade att kontakta dem både på dagen och på kvällen och i båda fallen svarade de fort och trevligt, stort plus.

 

Varför Handla med Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush är en av de mest pålitliga kryptovalutahandlare som finns för tillfället och nedan listar vi några av argumenten för detta:

 • Bitcoin Rush är väldigt enkelt att använda och bygger på en bra användarupplevelse. Det krävs inte att användaren besitter några specifika kunskaper för att kunna komma igång med roboten. Du startar helt enkelt autohandeln och kan sedan luta dig tillbaka och hoppas kamma hem vinster.
 • Kundsupporten är av hög kvalité och vid problem finns dem där och hjälper till. Enligt deras hemsida är deras kundsupport online 24 timmar om dygnet och när vi kontaktade deras support svarade de inom några minuter.
 • Algoritmen som Bitcoin Rush använder är snabbare än om manuell handel skulle göras.
 • De har flera olika kryptovalutor att välja mellan.

Är det Möjligt att Tjäna Pengar med Bitcoin Rush?

Absolut kan pengar tjänas via Bitcoin Rush. Det finns alltid en överhängande risk med att förlora alla sina tillgångar eller kapital vid handel, oavsett om det är med kryptovalutahandel eller vanlig aktiehandel. Robothandeln är inget undantag. Vi har samlat ihop lite tips för användaren som kan vara bra att tänka på.

 1. Börja försiktigt och öka beloppet successivt. Vi föreslår att investeraren ska börja med minimibeloppet som företaget har på sin plattform. I detta fallet är det 250 dollar och är en bra start för att testa på och förstå hur det hela går till.
 1. Ta ut dina vinster! Se till att plocka ut en del av dina vinster för att säkra upp ditt kapital. Kryptomarkanden är väldigt volatil och svänger fort. Genom att hela tiden plocka ut en del av vinsterna ser du till att minimera förlusten.
 1. Se vad experterna säger och följ deras råd. Var inte rädd för att läsa på själv och ta reda på mer om marknaden. Ju mer du vet desto bättre är det.
 1. Gå aldrig in med mer pengar än du har råd att förlora! Otroligt viktigt råd och alldeles för få förstår detta. Det finns alltid en stor risk när det kommer till handel med tillgångar.

Slutats: Bitcoin Rush!

tjäna vinst om du investerar på plattformen. Webbplatsen hävdar att du kommer att tjäna mer än 1500 dollar inom de första 24 timmarna. Även om du kanske inte tjänar exakt det beloppet, kan du tjäna mycket genom att göra rätt investeringar. Tänk på att precis som alla handelsplattformar finns det risk för delvis eller full förlust av ditt kapital så vi rekommenderar att du gör små investeringar.

Minsta tillåtna insättning på Bitcoin Rush är 250 dollar och som nämnts tidigare är det det belopp som vi föreslår att du investerar. Vi rekommenderar att börja med 250 dollar eftersom det inte påverkar ekonomin något kritiskt. Skulle man förlora så är det tråkiga pengar och kommer svida men det är inte risk för personlig konkurs. Trots att Bitcoin Rush definitivt är en av de mest pålitliga plattformarna, finns det andra som kan intressera dig. Ta en titt på våra recensioner på plattformar som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution eller Bitcoin Loophole och se vilken du tycker passar bäst för dina preferenser.

Vanliga frågor om Bitcoin Rush

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Nej det är gratis och en av sakerna som gör att de sticker ut i mängden. Normalt tar mäklare en viss % av vinsten eller liknande men det enda som krävs är att sätta in 250 dollar eller mer för att börja handla.

 

Enligt deras hemsida tjänar användaren upp till 5000 dollar om dagen. Vi kom aldrig upp i dessa belopp men beroende på hur mycket som investeras kommer summan ändras.

 

Nej, din vinst är obegränsad inom Bitcoin Rush och det har rapporterats om miljonbelopp inom de första tre månaderna för vissa.

 

Som vid all handel med kryptovalutor eller aktier finns det risker. Ingen kan förutspå framtiden, inte ens robotarna. Ibland blir det fel och risken är då att man förlorar stora summor pengar.

 

Appen är strukturerad med en algoritm som automatiskt föreslår dig de bästa investeringarna att göra. Efter den handelsstrategi som appen programmerades med kommer programvaran att föreslå dig när är den bästa tiden att öppna och stänga en operation. Det är utformat för att minimera den tid du spenderar på den. Du måste spendera högst 20 minuter på det varje dag bara för att övervaka de investeringar som appen föreslår.

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar.

 

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Rush. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 dollar och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.