Om oss

Välkommen till Finanso.se

Bloggen startade 2016 som ett fritidsprojekt i syfte att sprida kunskap om investeringar till svenska folket, vilket fått väldigt bra respons.

År 2020 förvärvades sajten av det engelska mediehuset Finixio Ltd, som äger finansiella medier runt om i Europa. Med nya ägare och resurser kan vi nu därför skapa ännu bättre innehåll till våra läsare. 

Forfattere på Finanso.se

Vi delar vår erfarenhet av investeringar – både genom gratisundervisningen och de många gratisartiklar du hittar här på webbplatsen.

mirsad hasic
CONTENT EDITOR

Mirsad Hasik är en frilansande skribent och författare som hjälper startup bolag att bygga en bredare publik och kundbas. Innan han startade upp sin verksamhet så tillbringade Mirsad flera år som projektledare för ett flertal app-verksamheter i både USA och Storbritannien.

Mirsad har en examen in Master of Science in Information Systems Analysis som han kombinerar med sitt djupa kompetens inom den finansiella marknaden där handel med aktier, fonder och kryptovalutor utgör några av kärndelarna i hans breda portfölj.Mirsad Hasik är en författare och frilansande skribent med målet

johan
KRYPTOEKSPERT

Redaktör på Finanso.se med fokus på cryptocurrency.

Intresset för att investera är i blodet, men sedan jag köpte mina första Bitcoins 2012 har jag främst arbetat med cryptocurrency.

RESEARCH AND PRESS

Jastra Ilic är en författare, redaktör och PR-expert med över 15 års arbetslivserfarenhet.

Hon har en journalist examen från universitetet i Zagreb där hon under sina studier även åtagit sig olika former av journalist relaterade uppdrag.

Hennes expertområden inkluderar förutom gedigen journalistarbete även element i form av ljud- och videoproduktion, kreativt skrivande samt strategiskt utformande av kampanjer för sociala medier.

VÅRA MISSION

Vårt mål är att samla all relevant information om dagliga finanser, investeringsmöjligheter och lån på samma sida. Vi omfamnar i stort sett eftersom det är allt som betyder för våra läsares vardag.

Vi är alla olika platser i våra liv och det finns därför inga råd som alla kan använda. Istället fokuserar vi på att förse dig med all relevant information så att du kan fatta det bästa beslutet i ditt liv.

Därför är vi också mycket mer än en investeringsblogg idag. Vi skriver om olika ämnen som alla påverkar din ekonomi. Dessutom har vi skapat ett antal gratis kurser så att du kan lära dig mycket mer om investeringar.

Vi utökar ständigt vårt arbete, så du kan förvänta dig massor av spännande nya artiklar om allt inom daglig ekonomi och investering.

VI DÆKKER FØLGENDE OMRÅDER

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK