Om oss

Ta kontroll över din ekonomi

Välkommen till Finanso.se, en blogg om privatekonomi med rötter sedan 2016. 

Målet har sedan start varit att sprida kunskap om investeringar och ekonomi. När sajten förvärvades år 2020 av det engelska mediehuset Finixio Ltd kunde bloggen utvecklas ytterligare och gör det idag möjligt för oss att skapa ännu bättre innehåll för våra läsare. 

Idag består Finanso.se av ett gediget team med ett brinnande intresse för att göra privatekonomi enklare för gemene man. Vi erbjuder informativa finansartiklar, nybörjarguider och djupgående recensioner om marknadens bästa aktiemäklare och kryptobörser. 

Skribenter på Finanso.se

Skribent Johan Gustafsson
Skribent Johan Gustafsson

VÅRT MÅL

Vårt mål är att samla all relevant information om privatekonomi, investeringar och lån för att på bästa möjliga sätt hjälpa våra läsare att hantera sin egen dagliga ekonomi. Genom att göra all information tillgänglig kan den enskilde bedöma vad som klassificeras som lämpligt för just hen själv. 

Över tid har Finanso.se utvecklats till att omfatta allt om vad som sker i den finansiella sfären och vi fortsätter kontinuerligt att växa med målet att ständigt förbättra vårt innehåll.

Idag förser vi våra läsare med finansiella nyheter, recensioner och omfattande guider gällande allt från hur man kommer igång med aktier och fonder till hur handel med kryptovaluta eller online trading faktiskt fungerar. Vårt innehåll är främst anpassat till nybörjare på ämnet, men även mer erfarna investerare kan finna matnyttig information och värdefulla tips.

Vi eftersträvar alltid efter att hänga med i de senaste marknadstrenderna och utöka bloggen med nya ämnen relaterade till privatekonomi. Därav kan du förvänta dig många fortsatta innehållsrika uppdateringar från våra erfarna skribenter och marknadsanalytiker. 

VI TÄCKER FÖLJANDE OMRÅDEN