Type to search

Bitcoin Trader Kryptorobot

Bitcoin Trader Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Investera Inte dina pengar innan du har läst denna guide, Djupgående analys Fördelar & Nackdelar Läs mer om Bitcoin Trader här

En av det senaste programvarorna för automatisk kryptovalutahandel är Bitcoin Trader som skapades av Gary Roberts i mitten av 2017. Vad som skiljer denna mjukvaran gentemot andra är hastigheten på affärerna. Roboten gör affärer med ca 0.01s snabbare än genomsnittet hos konkurrenterna vilket kan vara avgörande för att maximera vinsten. Den som använder sig av denna programvara slipper göra grovjobbet och kan luta sig tillbaka och låta roboten ta beslut om att köpa eller sälja olika kryptovalutor. Inga förkunskaper krävs om handeln.

I dagens läge växer marknaden allt mer för kryptovalutahandeln och det utvecklas nya robotar hela tiden. Dessa robotar är tänka till att öka vinstchanserna hos investeraren och Bitcoin Trader är en sådan robot. Programvaran är byggd för att sköta handel med olika typer av kryptovalutor och ska ta hand om det mesta själv. Investeraren ställer in ett gäng olika parametrar och sen ska programmet sköta resten. Genom Bitcoin Trader kan investeraren handla både kryptovalutor och aktier och enligt leverantören ska det gå att få en daglig vinst på upp till 1300 dollar genom att låta Bitcoin Trader sköta all handel. Ett vågat löfte men stämmer det verkligen? Vi har testat roboten och kommit fram till att den faktiskt fungerar. Fortsätt läs hela vår recension nedan.

 

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.5/5

Insättning och uttag

4.5/5

Automatisk handel

4.5/5

Testresultat

4,5

Erfarenheter från Bitcoin Trader

När Finanso.se testade Bitcoin Trader så gjorde vi först lite research på botten. Vi såg att det fanns personer på olika forum på internet som inte alls tyckte denna plattform var något att rekommendera. De påstod att det rörde sig om en bluff och att det inte gick att tjäna pengar. Vi anser dock att så inte är fallet och i vår recension har vi inte alls haft några problem med att använda Bitcoin Trader.

Mjukvaran bygger på en kraftfull algoritm och automatiserar handeln åt dig med hjälp av AI eller Machine learning. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt.

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från Bitcoin Trader och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Testa Bitcoin Trader

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Trader inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Fungerar Bitcoin Trader?

För att undersöka om det handlar om en bluffapp eller inte har vi testat Bitcoin Trader. Detta för att få en förståelse för hur programmet fungerar samt om ryktet kring den stämmer. Områden vi kommer gå igenom är, registrering, funktionaliteten samt se hur väl appen genererar vinst åt investeraren.

Är Bitcoin Trader bluff eller inte? Efter att ha testat Bitcoin Trader har vi kommit fram till att programmet fungerar och är INTE en bluff. Olika recensioner som cirkulerar online hävdar annat men vi misstänker att det delvis har att göra med att marknaden för kryptovalutor är ganska ny och påverkar bedömningen av plattformarna negativt. Vi har försökt att bortse från tidigare recensioner för att bilda oss en egen uppfattning. Vi anser att Bitcoin Trader bygger på en pålitlig plattform.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Trader och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.

Vad är Bitcoin Trader?

Det finns mängder av olika handelsrobotar som specialiserar sig på kryptovalutor. Appar som Cryptosoft och Bitcoin Code är andra alternativ som också är seriösa aktörer på marknaden. Genom att använda sig av en handelsrobot kan användaren låta programmet sköta all handel åt sig. Roboten analyserar och med en stor noggrannhet, placerar den ett köp eller säljorder beroende på vad den anser är bäst. Under vårt test var det få affärer som gick med förlust och desto fler som genererade vinst.

Fördelen med att använda sig av en robot gentemot manuell handel är att analysering av stora mängder data sker på bara några ögonblick. Dessa analyser tar normalt väldigt lång tid för människor medans en robot kan göra det på bara några minuter vilket gör den väldigt mycket mer effektiv kontra människor. Marknaden är extremt volatil och även om alla analyser utförs korrekt, händer det att marknaden fortfarande hinner ändra sig innan en order läggs och det kan bli fel. Däremot gör roboten färre fel än människan som regel.

Hur fungerar Bitcoin Traders Programvara?

Det är helt naturligt att det väcks frågor om Bitcoin Trader och hur den arbetar. Med denna recension och genomgång av alla funktionaliteter hoppas vi kunna besvara dessa åt dig. En av de vanligaste frågorna är hur fungerar en robot som denna? Trots att programmet är utvecklat av människor så påverkar dessa inte algoritmerna under tiden utan endast när de tas fram. Så handeln kan inte påverkas av någon när den är igång utan allt sköts automatiskt, utan någon människa. Efter att du registrerat dig, satt in pengar på kontot och aktiverat roboten kan du luta dig tillbaka och låta den sköta resten. Det du bör göra är att justera handelsinställningarna för roboten varje dag vilket tar några minuter.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Trader

För att komma igång med din automatiserad handel av kryptovalutor måste du först skapa ett konto på deras hemsida. Detta är enkelt och följ bara våra steg nedan så kommer du ha ett på nolltid

Steg 1: Registrering

Gå till Bitcoin Traders hemsida för att komma igång. Scrollar du ner en bit på sidan möts du av ett formulär som ber dig fylla i ditt namn och din email adress. Börja med att fylla i detta och klicka sedan på ”nästa”.

Här ska du välja ett lösenord som måste bestå av en kombination av både bokstäver och siffror. Sista steget i registreringsprocessen är att välja land och fylla i ditt telefonnummer och klicka sedan på registreringsknappen. Uppskattningsvis bör denna process endast ta några minuter.

Steg 2: Insättning av kapital

Minsta insättningsbeloppet är 250 euro och för att kunna komma igång med handeln är detta ett måste. Vi rekommenderar nybörjare att inte sätta in mer än minimum kravet för att minimera risken för att förlora stora belopp. Det är fullt möjligt att sätta in mer senare. Bitcoin Trader accepterar olika former av insättningsmetoder och vi använde oss utav ett kreditkort. Deras hemsida har SSL som ska förhindra obehöriga att komma över känslig information gällande finansiella medel.

Steg 3: Handel via Demoversionen

Känner du dig inte fullt övertygad av programvaran så kan demoläget vara något för dig. Vi rekommenderar alltid våra läsare att testa först, innan någon riktigt handel påbörjas. Demoversionen ger dig möjlighet att testa på handel, lära känna plattformen och alla funktioner ett riktigt konto har tillgång till. En summa sätts in på kontot för att användas i demoläget och låter dig göra riktiga affärer med äkta data. Enda skillnaden är att du inte kan plocka ut några av pengarna eller den potentiella vinster. Efter en tid med demoversionen kan det vara dags att övergå till skarpt läge och börja med riktiga pengar.

Steg 4: Handel

För att komma igång med handel krävs det bara ett sista steg innan allt är igång. Du kommer behöva ställa in vissa handelsparametrar som roboten utgår ifrån. Parametrar som vilket belopp som ska investeras, maxbeloppet per dag, vilken vinst du förväntar dig och en rad andra inställningar. Det går också att bestämma vilket valutapar som ska handlas med, ex XRP/EUR, BTC/EUR osv.

Ju bättre koll du har på de olika inställningarna, desto större är chansen för att göra vinst. Vi rekommenderar därför att börja smått för att lära känna programvaran och plattformen för att sedan succesivt öka beloppet. Kom ihåg att det alltid finns en risk att hela ditt investerade belopp går förlorat. Det finns inga garantier.

Bitcoin Trader: Nyckelfunktioner

Enligt Bitcoin Traders hemsida ska användaren kunna tjäna upp till 1300 dollar per dag och även om det låter för bra för att vara sant, så har vårt test visat att det faktiskt går att göra sådana vinster. Dock ska det poängteras att det gäller för de allra erfarnaste investerarna. Oerfarna investerar även normalt mindre summor än de erfarna. Vinster kommer troligtvis göras oavsett, men inte så höga som utlovas på hemsidan.

 

Deras verifieringssystem är smidigt och enkelt. Efter att ha lämnat personuppgifter så som namn, epostadress och telefonnummer är det enda som krävs insättning av kapital för att komma igång med handel.

 

Japp. Det är bara att testa innan du bestämmer dig!

Uttag och insättningar är enkelt hos Bitcoin Trader. Själva processen tar bara några timmar och är i regel snabbare än de flesta övriga konkurrenter, som ibland kan ta upp till flera dagar. Det som krävs från din sida är att välja betalningsmetod och sen bestämma beloppet.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Bitcoin Trader har inga dolda avgifter du måste se upp med. De har varken mäklaravgifter, kommissioner eller kostnader för registrering.

 

På deras hemsida finns det flera påståenden om att folk tjänat upp till 100,000 dollar på bara några månader. Huruvida detta stämmer eller inte kan vi inte med säkerhet bekräfta men vi kan bekräfta att det går att göra vinster och att mjukvaruprogrammet fungerar. Kom ihåg att uttalanden som detta ofta fungerar som reklam för företaget och ska tas med en nypa salt.  

 

Det finns två sätt att komma i kontakt med Bitcoin Traders, 1) via deras livechat på hemsidan och 2) genom mailkontakt.

 

Varför Handla med Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader är en av de mest pålitliga kryptovalutahandlare som finns för tillfället och nedan listar vi några av argumenten för detta:

 • Bitcoin Trader är väldigt enkelt att använda och bygger på en bra användarupplevelse. Det krävs inte att användaren besitter några specifika kunskaper för att kunna komma igång med roboten. Du startar helt enkelt autohandeln och kan sedan luta dig tillbaka och hoppas kamma hem vinster.
 • Kundsupporten är av hög kvalité och vid problem finns dem där och hjälper till. Enligt deras hemsida är deras kundsupport online 24 timmar om dygnet och när vi kontaktade deras support svarade de inom några minuter.
 • Bitcoin Trader erbjuder ett demokonto så användaren kan testa på plattformen innan handel med riktigt kapital görs. Detta ger användaren möjlighet att lära känna alla funktioner och bekanta sig med upplägget.
 • Algoritmen som Bitcoin Trader använder är snabbare än om manuell handel skulle göras.

Är det Möjligt att Tjäna Pengar med Bitcoin Trader?

Absolut kan pengar tjänas via Bitcoin Trader. Det finns alltid en överhängande risk med att förlora alla sina tillgångar eller kapital vid handel, oavsett om det är med kryptovalutahandel eller vanlig aktiehandel. Robothandeln är inget undantag. Vi har samlat ihop lite tips för användaren som kan vara bra att tänka på.

 1. Börja försiktigt och öka beloppet succesivt. Vi föreslår att investeraren ska börja med minimumbeloppet som företaget har på sin plattform. I detta fallet är det 250 dollar och är en bra start för att testa på och förstå hur det hela går till.
 1. Ta ut dina vinster! Se till att plocka ut en del av dina vinster för att säkra upp ditt kapital. Kryptomarkanden är väldigt volatil och svänger fort. Genom att hela tiden plocka ut en del av vinsterna ser du till att minimera förlusten.
 1. Se vad experterna säger och följ deras råd. Var inte rädd för att läsa på själv och ta reda på mer om marknaden. Ju mer du vet desto bättre är det.
 1. Gå aldrig in med mer pengar än du har råd att förlora! Otroligt viktigt råd och alldeles för få förstår detta. Det finns alltid en stor risk när det kommer till handel med tillgångar.

Slutats: Bitcoin Trader

Efter att ha recenserat plattformen och dess mjukvaruprogram kan vi med säkerhet säga att det inte är någon bluff. Det är en seriös aktör där investeraren faktiskt kan göra vinst. Enligt vårt test kan man göra upp till mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Återigen vill vi betona vikten av att börja med små summor och sedan öka allt eftersom.

 

Vanliga frågor om Bitcoin Trader

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Enligt deras hemsida tjänar användaren upp till 1300 dollar om dagen. Enligt vårt test, mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Beror helt på mängden pengar som investeras.

 

Nej, din vinst är obegränsad inom Bitcoin Trader och det har rapporterats om miljonbelopp inom de första tre månaderna för vissa.

 

Som vid all handel med kryptovalutor eller aktier finns det risker. Ingen kan förutspå framtiden, inte ens robotarna. Ibland blir det fel och risken är då att man förlorar stora summor pengar.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar.

 

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Trader. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.