Type to search

Bitcoin Code Kryptorobot

Bitcoin Code Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Vi har testat Bitcoin Codes robot och tagit reda på om det rör sig om en bluff eller om roboten faktiskt kan tjäna pengar åt investeraren. Vi har kommit fram till att roboten inte är en bluff, utan faktiskt fungerar! I denna artikel har vi gått igenom alla funktioner och visar hur du ska göra för att komma igång med denna kryptovaluta robot! 

Vi misstänker att du någon gång ställt dig frågan, “Hur kan jag få mina pengar att växa?”. Känner du digh träffad så kan vi lova att du inte är ensam. Mängder av investerare och privatpersoner sitter i samma båt och vill få sina pengar att växa genom olika investeringar.

Vi vill slå ett slag för kryptovalutor. Troligtvis har du hört talas om denna tillgång på något sätt, kanske genom annonser, bekanta eller i nyheterna. Kryptovalutor är relativt nytt sätt till aktier och fonder och kanske är detta något för dig. Det finns gott om aktörer att vända sig till på markanden och idag erbjuder dem mängder med erbjudanden och med autohandel blir denna komplexa värld bra mycket enklare. Roboten sköter i stort sett allt åt investeraren och får det investerade kapitalet att växa.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Erfarenheter från Bitcoin Code

När Finanso testade Bitcoin Code så gjorde vi först lite research på botten. Det finns alltid de som höjer sin röst om handelsroboten och en del sa att det var en bluff som inte går att tjäna pengar på. Testet här visar på motsatsen och vi kan inte överhuvudtaget se några problem med att använda Bitcoin Code för att tjäna pengar på kryptovaluta handel.

Mjukvaran bygger på en kraftfull algoritm och automatiserar handeln åt dig med hjälp av AI eller Machine learning. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt. 

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från Bitcoin Code och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Testa Bitcoin Code

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Code inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Kan du lita på Bitcoin Code?

Det är en fråga många ställer sig inför de flesta saker som dyker upp på internet. Tillit är något som är otroligt viktigt nu för tiden och när du besöker Bitcoin Codes hemsida så möts du av en mängd olika recensioner från påstådda personer vars liv gjort en helvändning tack vare denna robot. Lån och skulder har blivit betalda och lyxresor på årlig basis är bara några av alla recensionerna som prisar Bitcoin Code

På sidan kommer du mötas av en video och helt klart en lockelse till att bli medlem. Längre ner på sidan visas det upp alla recensioner som vi skrev om ovan och även bilder på deras glamorösa liv tack vare denna autohandelsrobot.

Vi anser att förstasidan har en väldigt snygg, enkel och framförallt tydlig layout. Det finns en aktiv sifferföljd som hela tiden uppdateras och ska visualisera alla vinster som görs i realtid.

Frågar du oss så tycker vi att denna marknadsförings approach är lite vilseledande. Självklart är det möjligt, men ytterst få kan nå upp till alla dessa lovord och löften. Det är best case scenarios och ska tas med en nypa salt. Samtidigt är det en tuff marknad med många olika aktörer så en aggressiv marknadsföringsplan är ett måste för att inte falla bort i mängden. Så för att besvara frågan om det går att lita på Bitcoin Code så är svaret JA! Det är fullt möjligt att tjäna pengar med hjälp av denna robot.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Code och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Bitcoin Code är inte ett scam. Roboten fungerar.
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om Bitcoin Code

På deras hemsida har de stolt tryckt texten “Ride The Wave of bitcoin And Earn a Guaranteed $13,000 In Exactly 24 Hours” och är en marknasföringssloagan vilket vi inte lyckades bekräfta. Som vi nämnde tidigare så är detta troligtvis möjligt, men ytterst svårt och kräver en stor summa pengar att investera. Du gör klokt i att bygga upp portföljen långsamt med ett startbelopp på 250 euro och sen lägga till lite varje månad när lönen kommer.

För personer som är lite försiktiga och inte vill riskera allt för mycket så anser vi bara att ni är de smarta personerna. Vi rekommenderar att börja smått, helst inte mer än minimibeloppet på 250 euro, testar er fram och skapar en tydlig bild av hur systemet fungerar. Då har du kontroll och kan fortsätta investera allt eftersom.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Code

Registreringsprocessen är enkel, och väldigt lik processen hos andra aktörer. Du fyller först i dina personliga uppgifter så som namn, adress och email. Efter att du fyllt i din personliga information så ombeds du att verifiera ditt konto genom det mejl de skickat till dig. Observra att du måste sätta in pengar på kontot för att kunna börja använda deras plattform.

Steg 1: Registrering

Att registrera sig är gratis. Klicka bara här fyll i registreringsblanketten med din personliga information; namn, mejladress och telefonnummer. Vänta sedan på bekräftelsemailet, och verifiera sedan ditt konto.

Steg 2: Konto

När ditt konto har verifierats och du har loggat in kommer ett pop up fönster förklara för dig att ditt konto har länkats till ett mäklarkonto hos Brokerz. Hemsidan kommer sedan be dig att sätta in pengar på ditt konto för att få tillgång till systemet.

Steg 3: Insättning

När du klickar på insättning så öppnas ett nytt fönster med ditt konto hos Fore2Crypto. Hemsidan förklarar att insättningen kommer att visas på ditt konto efteråt. Därefter ges man 4 olika alternativ för insättning:

 • Visa
 • MasterCard
 • GeoTrust
 • PCI

När du väl valt ett så kommer du att kunna sätta in minst 250 Eur, ända upp till 15,000 Eur. Vi rekommenderar att börjar med 250 Eur eftersom du vill begränsa dina risker innan du lärt dig botten och vet hur den fungerar. När du väl har bemästrat systemet, då kommer du att ha mer pengar att handla för, och även färdigheterna för att få ännu större vinster!

Steg 4: Handel

Sista steget är när du berättar för systemet precis hur du vill handla. Som du ser från bilden ovan så går det även att handla med andra kryptovalutor på det här sättet, bland annat Litecoin LTC, Ethereum ETH, och Ripple XRP.

Inställningarna för att handla är enkla. Först så bestämmer du vilken risknivå du är villig att ta. Ju högre risk, desto högre möjliga avkastningar. Du kan dock förlora alla insättningar.

Det går också att ställa in systemet på manuellt om du hellre vill handla själv, men de flesta väljer “Auto Trade” vilket tillåter roboten att genomför alla köp. Allt du behöver göra för automatiskt handling är att välja storlek på köpen och vinstnivå.

Fördelar med Bitcoin Code

 • Du kan Öppna ett Demokonto och testa roboten innan du bestämmer dig
 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Bitcoin Code är inte ett scam. Roboten fungerar.
 • Du kan göra uttag när som helst, dag eller natt, 24 timmar om dygnet. Du kan ta ut 100% av ditt synliga konto när du vill.
 • De har ett robust men enkelt verifikationssystem som gör att du kan känna dig säker
 • Det finns inga dolda avgifter hos Bitcoin Code. Företaget tar 13% i courtage, men när pengarna väl kommer till ditt konto så behöver du inte betala ett öre. Alla pengar går rakt in på ditt bankkonto.
 • De har en aktiv kundtjänst som är tillgänglig 24/7
 • När du sätter in pengar med Bitcoin Code för att handla kommer dessa förvaras hos en Mäklare.

Nackdelar med Bitcoin Code

 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • 13% i courtage, vilket kan tyckas högt, men tänk då på att du själv tar hem 87% av pengar du inte hade haft om du inte hade använt botten.

Fungerar Bitcoin Code? - Användarupplevelser

Både på deras hemsida och online finns det användarrecensioner i både text och video. Det är allt från proffs till vanliga människor som med hjälp av Bitcoin Code har förändrat sina liv och tjänar massor. Satsar du 250 eur att börja med kanske du inte blir miljonär på en natt, men om du lär dig programmet och är uthållig så kommer kryptobotten jobba till din fördel och du kommer snart tjäna pengar.

Några tips från användare är att:

 1. Börja smått och bygga upp en portfölj sakta men säkert.
 2. Ta ut en del av dina vinster. Det är mycket roligare att hålla igång och fortsätta handla om du faktiskt ser kontanter på ditt konto.
 3. Följ experternas råd om automatiserad handel och lär dig hur Bitcoin Code funkar.
 4. Behåll alla papper så du enkelt kan betala skatt på alla dina vinster.
 5. Investera inte pengar du inte har råd att förlora (därför du ska börja smått)

Är Bitcoin Code ett Scam?

Kort och gott: Nej. Handelsroboten fungerar och genererar vinster om man lär sig programmet och inte riskerar hela sitt kapital. Visst är deras marknadsföring aggressiv och de lova stora vinster till liten ansträngning. Men det är just också det: Marknadsföring… Om vi är seriösa i vår bedömning istället så vågar i alla fall vi lita på Bitcoin Code utifrån vad våra tester har visat. Alla tjänar inte pengar, men det är oftast på grund av dåligt tålamod (man bara investerar utan att ens bry sig – tänk gambling) eller så har man inte ens försökt förstå hur programmet fungerar.

Har Bitcoin Code en mobilapp?

Det finns en Bitcoin Code mobilapp. Den finns bara tillgänglig för android just nu, men den är gratis och innehåller hela systemets funktionalitet. Mobilappen kan vara ett bra sätt för att lära sig mer om Bitcoin Code’s plattform medan man gör något annat.

Slutats: Bitcoin Code

Erfarenheten vi haft med Bitcoin Code är positiv, men vi fortsätter att hålla fast vid att du bör ha en viss risktolerans för att göra riktigt stora vinster. Dock bör du alltid övervaka roboten och justera om det behövs. Någon bluff kan vi inte bekräfta då Bitcoin Code fungerat enligt vår uppfattning. Däremot är det inte den pengamaskin som de utlovar i sin marknadsföring.

Testa Bitcoin Code

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Code inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Vanliga frågor om Bitcoin Code

Nej, botten fungerar men kräver viss övervakning och justering för att göra kontinuerliga vinster. Det är dock inte en pengamaskin som genererar miljonbelopp. Men du kan säkert betala dina räkningar varje månad om du har tålamod att bygga upp din portfölj.

Det är enkelt. Du klickar här, följer länken och sedan fyller i det formulär som är längst upp på sidan.

Japp. Det är bara att testa innan du bestämmer dig!

Nej. Ryktet som sprids på nätet är att Bitcoin Revolution har varit med i Draknästet (TV-showen). Det är falska nyheter och inget som är sant. Det är ett rykte som sprids av marknadsförare som vill skapa buzz kring sin robot. Detta är inte den. Hittills har ingen kryptobot varit med i Draknästet.

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Roboten köper och säljer Bitcoin via en algoritm. Som användare kan du ställa in vad som roboten ska följa, till exempel investeringens belopp, antalet önskade affärer och utgångsnivån. Du bör prova olika inställningar och hålla koll på vad roboten gör.

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Code. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.