Bitcoin Revolution Recension 2019: Är Bitcoin Revolution en Bluff eller Inte?

Bitcoin Revolution Kryptorobot

Bitcoin Revolution Recension 2019: Är Bitcoin Revolution en Bluff eller Inte?

Många investerare drömmer om att bli rika. Minst lika många kanske inte drömmer om att bli rik på bitcoin. Men det betyder inte att det inte går. Bitcoin Revolution är inte en bluff. Vi har testat deras kryptorobot och förklarar vad som ligger bakom testet och vilka försiktighetsåtgärder som bör vidtas vid användning av denna roboten.

Det finns många aktörer på marknaden idag som erbjuder handel med kryptovalutor. En av dessa aktörer är just Bitcoin Revolution. Det är alltid svårt för nybörjare att se vilka aktörer som är seriösa och vilka som bluffar eller där det handlar om scam.

När du ska välja vilken mäklare du har tänkt att handla med är det viktigt att vara uppmärksam och först samla in tillräckligt med fakta om företaget innan man investerar några pengar. När du använder kryptorobotar så görs din handel helt automatiserad åt dig. En av många fördelar med dessa robotar är att de inte behöver vila eller ta pauser. Den är aktiv oavsett tid eller andra faktorer. En människa behöver till exempel äta och har andra åtaganden i sitt liv som måste göras.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Erfarenheter från Bitcoin Revolution

Du har säkert läst om flera olika robotar på nätet och stött på de som både är en bluff och de bitcoin robotar som fungerar.

När det gäller Bitcoin Revolution, så är den dock annorlunda än de flesta konkurrenter. Faktum är att vi vågar påstå att den är bättre än de flesta andra plattformar som ligger ute på nätet i skrivande stund. En stor fördel med Bitcoin Revolution är att all handel sköts automatiskt åt användaren. Den tar in signaler och analyserar och bestämmer sedan vilken trade som är bäst för att få så mycket i vinst som möjligt.

Resultaten ser likadana ut för de andra Bitcoin robotarna som vi testat såsom Bitcoin code, Bitcoin Profit eller Bitcoin Loophole. Vi har haft en riktigt bra användarupplevelse och kan varmt rekommenderar den till personer som är intresserade och nyfikna. 

Testa Bitcoin Revolution

Du kommer att se i denna recension att Bitcoin Revolution inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Kan du lita på Bitcoin Revolution?

Bitcoin Revolution anspelar direkt på folks vilja att tjäna pengar och antyder att du har möjligheten att, med hjälp av deras system, bli miljonär. Direkt på startsidan spelas en video som framhäver alla positiva aspekter med att vara medlem hos Bitcoin Revolution. Detta är reklam och bör tas med en nypa salt!

Men det beytder inte att alla är bluffmakare eller scammers. I vårt test av Bitcoin Revolution såg vi att det gick utmärkt att tjäna pengar med deras handelsplattform. Frågan är om du tjänar miljoner… med lite tålamod kanske.

Webbplatsen är enkel, stilren och har ett tema med en subtil blåaktig färg. Överst på sidan går en röd rand, där texten ”Varning” står med stora bokstäver. En timer tickar ner och varningen följs av texten ”på grund av efterfrågan kommer vi sluta registrera användare”. Detta är såklart endast en marknadsföringstaktik och du ska inte skrämmas av att det är någon timer som tickar. Vi kunde dock registrera oss trots att tiden gått ut enligt timern.

Personligen hade vi inte litat på deras marknadsföringstaktiker då de känns lite bluff, men vad spelar det för roll egentligen när vi testat plattformen och då såg att vi kunde tjäna pengar på det. För vår del kan de få marknadsföra så mycket de önskar, bara de levererar en bra produkt.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Revolution och drar följande slutsatser från testet:

På deras sida skriver de stolt “Ride The Wave of bitcoin And Earn a Guaranteed $13,000 In Exactly 24 Hours”…

Vi kunde inte tjäna dessa stora summor under vår tid med denna robot men samtidigt förstår vi också att ju mer pengar som investeras, desto mer kan man potentiellt tjäna.

Om du som vi tycker att sidan är lite skeptisk och opålitlig så visar bara att du är en smart och kunnig konsument. Det enda sättet att verkligen veta om detta är kryptobotten för dig är att skapa ett konto och testa med en mycket liten insats (vi körde på 250 Euro) och se vad du själv anser om botten.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Revolution

För att börja handla måste du först registrera och skapa ett eget konto på plattformens webbplats. Kom ihåg att programvaran är fri att använda, men du måste ha din första investering insatt för att faktiskt ha möjligheten att använda den i ett skarpt läge.

Nedan följer steg för steg anvisningar hur du öppnar ett eget konto:

Steg 1: Registrering

När du väl har tillgång till Bitcoin Revolutionens webbplats behöver du bara fylla i formuläret för att skapa ditt kostnadsfria konto. Den grundläggande informationen du behöver uppge vid skapandet av kontot är för- och efternamn, e-post och ett giltigt telefonnummer. Du måste också skapa ett lösenord för att kunna logga in igen samt för att förhindra obehöriga att kunna ta del av din information. När du har slutfört registreringen kommer du automatiskt att anslutas till en av de tillgängliga mäklare som finns hos Bitcoin Revolution plattformen. Inside Bitcoins föreslår att du gör ett demokonto initialt innan du investerar riktiga pengar, detta för att bekanta dig med plattformen och dess olika funktioner.

Steg 2: Konto

Ett nytt fönster öppnas när du fyllt i all information i steg 1 och här har du omdirigerats till en rekommenderad mäklare, i vårt fall mäklaren Brokerz. Det går inte att göra några ändringar utan man kan endast godkänna genom knappen ”Agera nu”.

Steg 3: Insättning

När du väl har utforskat alla dina alternativ med Bitcoin Revolution och bestämmer dig för att börja med Live-kontot behöver du bara göra din första insättning och låt roboten göra grovjobbet. Vi rekommenderar att du gör en blygsam investering på $250 till att börja med. När du börjar generera mer vinst, fortsätt då att investera även mer, och glöm inte att ta ut en del av vinsten också.

De accepterade betalningsmetoderna är Visa och Master kredit och betalkort, Neteller, American Express och Discover Network.

När du har gjort den första insättningen kommer du att vara redo att börja handla med Bitcoin Revolution och göra dagliga vinster.

Steg 4: Handel

Nu kan du börja handla på Borkerz och skulle du vara osäker, erbjuder dem en tjänst som heter ”Utbildning”. Här finns gott om information och förklaringar för nybörjare.

Fördelar med Bitcoin Revolution

  • Du kan Öppna ett Demokonto och testa roboten innan du bestämmer dig
  • Vi uppnådde en vinstpotential till 89% av alla våra trades
  • Bitcoin Revolution är inte ett scam. Roboten fungerar.
  • Du kan göra uttag när som helst, dag eller natt, 24 timmar om dygnet. Du kan ta ut 100% av ditt synliga konto när du vill.
  • De har en aktiv kundtjänst som är tillgänglig 24/7

Bitcoin Revolution är Användarvänlig. Programvaran är byggt på en komplex algoritm, men har ett mycket enkelt användarvänligt gränssnitt som är lätthanterligt för de flesta. Det är väldigt enkelt att ställa in de flertal inställningarna i programvaran och börja din robothandel omgående. Allt du behöver är mindre än 20 minuter per dag för att konfigurera dagens handel.

Bitcoin Revolution har en hög konverteringsfrekvens. Succé frekvensen vid handel med Bitcoin Revolution var faktiskt mycket bättre än väntat. Vi lyckades få mellan 88 % -95 % i vinst för alla samtidiga affärer placerade under en specifik period. Med en insättning på $250 så kan du placera många samtidiga affärer på så lite som $ 25 USD vardera. Tänk på att du har att göra med komplexa element som kryptokurvor, som tenderar att vara mycket flyktiga emellanåt.

Demo konto och handledning. Bitcoin Revolution har en handelsplattform som gör det möjligt för användarna att bekanta sig med mjukvaran innan de använder den live. En annan talande fördel är mäklare och utbildningswebbplatser samt det rika innehållet på deras webbplats. Du kan komma åt det när du gör en insättning eller när du utforskar dina alternativ i en av dem mäklar alternativ som erbjuds på plattformen.

Dedikerat kundsupport. Du kan när som helst komma åt kundsupportteamet på Bitcoin Revolutions plattform. Det bästa sättet att göra det är via deras livechatt. Allt du behöver göra är att ta kontakt med en av deras duktiga representanter, och du kommer snart att få relevant hjälpt för ditt specifika problem.

Nackdelar med Bitcoin Revolution

  • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
  • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.

Fungerar Bitcoin Revolution? - Användarupplevelser

Bitcoin Revolution har ett demo konto tillgängligt för alla sina användare. När du väljer att skapa ett demo konto, kommer du att ta få en snabb visuell rundvisning om de olika kontofunktionerna som finns. För att testa själva programvaran i sin fulla omfattning ger programmet dig en kredit på $1500. Du kan använda det här beloppet för att starta dina egna affärer i demo läget för att bekanta dig med funktionerna, hur handeln fungerar samt andra variabler som du kan känna ser obegripliga ut vid första anblicket. Allt som är kvar nu är att klicka på “Auto Trade” knappen och låta mjukvaran göra jobbet åt dig fullständig automatiskt.

I vårt test ville vi klargöra huruvida Bitcoin Revolution var ett företag att lita på eller om det hela handlade om bluff. Även om deras slogan, som vi anser är överdriven, inte ger något professionellt intryck, gick registreringen smidigt. Att sen bli vidarebefordrad till en annan mäklare kommer lite som en överraskning då de inte nämner detta, men detta är dock ingen indikation på att det skulle handla om bluff.

De som är intresserade av att tjäna pengar på kryptovalutor kommer märka att det finns många företag att välja mellan. Konkurrensen mellan mäklare ska inte underskattas och det är viktigt att ställa olika mäklare mot varandra. Öppenhet och användarvänlighet är två viktiga faktorer företagen aktivt bör arbeta med för att locka nya kunder. Även om Bitcoin Revolutions reklam lovar mycket, betyder det inte att användaren faktiskt kan göra så hög vinst med programvaran.

Om du vill minimera risken för att råka ut för bedragare när du handlar med kryptovalutor finns det många alternativ där ute. Ett annat exempel är det populära företaget Bitcoin Code. Mäklare med automatiserad programvara finns det gott om och de som endast litar på reklamen och tror att resten sköter sig själv kommer bli besvikna. Risken för att förlora investeringar är alltid där, vare sig det handlar om automatiserad handel eller manuell. Kom alltid ihåg att även automatiserad programvara är föremål för egna algoritmer som ibland kan vara felaktiga – något vi stött på i vårt test med företaget Crypto Revolt.

Vi kunde i vårt test inte hitta några som helst indikationer på ett eventuellt bedrägeri hos Bitcoin Revolution.

Är Bitcoin Revolution ett Scam?

Det dåliga rykte som tenderar att omfamna handelsrobotar sprids på nätet på grund av många olika faktorer. Det vanligaste orsaken är missnöjda användare som inte fick ut vad de trodde att de skulle få. För att hämnas och försöka förstöra trovärdigheten hos några av dessa verktyg, så började man helt enkelt sprida falska rykten och påståenden. På grund av den höga volatiliteten innebär investeringar med Bitcoin och kryptovalutor överlag många risker och är inte alltid en garanti för framgång. Detta är bara ett annat argument för faktumet att alla borde alltid använda ett verktyg som Bitcoin Revolution för att placera sina automatiska affärer. De nya investerarna bör alltid börja med en måttlig investering för att testa själva programvaran. Vi, från Inside Bitcoins, rekommenderar en initial investering på $250 för att börja ditt äventyr med.

Testa Bitcoin Revolution

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Revolution inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.