Type to search

Jämför snabblån för att hitta det bästa smslånet för just dig. Vi hjälper dig att hitta lägsta räntan, gömde avgifter och annan viktig information. Vill du låna pengar utan UC med BankID? Vi jämför och hittar de bästa aktörerna för dig som söker ett  snabblån utan UC. Använd reglagen här nedanför för att hitta de bästa snabblånet för dig.

Låna pengar utan uc med bankid

Vi hjälper dig att låna pengar utan uc med bankid. Att låna pengar snabbt är nu för tiden både enkelt och det går dessutom mycket fort att få pengarna på kontot. Det är mycket viktigt att du jämför snabblån innan du lånar pengar online så du maximerar dina förutsättningar när det kommer till kostnader så som ränta, återbetalningstid och övriga avgifter. Finanso hjälper dig att jämföra sms-lån på ett enkelt och tydligt sätt i listan här nedanför. Flera av långivarna här nedanför erbjuder dig att låna pengar utan uc med bankid.


Snabblån utan UC – lån utan kreditupplysning

Snabblån har endast en fördel och det är att man får pengarna snabbt om ekonomin är i obalans. Däremot finns det många nackdelar om man inte kan betala tillbaka pengarna ganska snabbt. Många som behöver låna pengar snabbt har en stabil privatekonomi och behöver därmed hitta snabblån utan UC. Vad innebär snabblån utan UC? Det innebär att du som har betalningsanmärkningar kan fortfarande hitta lån utan kreditupplysning.

Oförutsägbara kostnader kan uppstå när som helst i livet och det är en av anledningarna till att snabblånebranschen har expanderat otroligt mycket i Sverige. Kanske har man hamlat i situationen att man inte kan vänta i tre dagar på pengar utan behöver likviditet nu, läget är akut. I an situation som denna är snabblån är ett alternativ som en korsiktig lösning.

Det som gör det till en kortsiktig lösning är den skyhöga räntan. Definition snabblån innebär att man ansöker om att låna ett mindre belopp och får pengarna utbetalda samma dag. Olika låneleverantörer har olika låneavtal med olika räntesatser, detta gör att det blir väldigt viktigt att läsa igenom alla villkor och jämföra olika avtal innan du ingå i ett låneavtal. Innan du ansöker, var ärlig mot dig själv. Har du förmåga att betala tillbaka månaden efter?  Se till att jämföra snabblån innan du gör något förhastat.

SMSlån utan ränta – finns det?

Det finns flera aktörer som erbjuder smslån utan ränta, däremot tar de ut andra utgifter som är viktigt att ha koll på. Ska man ansöka om ett snabblån online så gör man det på nätet via en jämförelsetjänst likt våran här ovanför. Det finns över 30 olika kreditbolag som erbjuder snabblån online och vi kommer inte att rekommendera någon lista eftersom vi vill inte favorisera någon aktör. Alla snabblåneföretag behandlar varje ansökan efter sin egen policy och man måste kunna identifiera sig när man lämnar in ansökan. Visa aktörer erbjuder smslån utan ränta, andra erbjuder lån utan kreditupplysning. Använd vår tjänst för att hitta det upplägg som passar just dig bäst.

Du måste däremot betala den effektiva räntan efter en vis period. Att räntan är över tusen procent är inte ovanligt beroende på lånebelopp, därför ska du inte ansöka om ett snabblån online om du har inte har förmåga att betala tillbaka beloppet månaden efter. SMS-lån och snabblån är samma sak men två olika uttryck. 

Låna pengar utan UC med bankid

När man ansöker om ett lån sker normalt en UC, alltså en kreditupplysning hos upplysningscentralen. En kreditupplysning innehåller personlig information och information kring personens ekonomiska situation. En kreditprövning sker enbart för att kontrollera om man har förmågan att betala tillbaka lånebeloppet. Däremot kan vissa kreditbolag låta dig låna pengar utan UC med bankid för att snabbt bli godkänd. Det finns alltså de aktörer som kan godkänna din ansökan även om du har betalningsanmärkning.

Vid varje ansökan sker en individuell prövning, av de som använder sig av UC,  som avgör om du har förmåga att betala tillbaka eller inte. Få man igenom ett lån om man redan är skuldsatt så kommer detta att öka obalansen i ekonomi månaden efter om man inte kan betala tillbaka. Så tänk igenom beslutet innan ansökan skickas in. Men som sagt, det är inte omöjligt att få ett låna pengar utan UC.

SMS lån och snabblån – Tänk igenom risker och ansvar

Så fort man lånar pengar får man ett ansvar. Ett ansvar som kan påverka ens framtid och ekonomi. Ett ansvar som innefattar att man förr eller senare ska betala tillbaka hela beloppet man har lånat på kredit. Med ansvar kommer risker, att ansöka om ett snabblån tar knappt 2 minuter men på den korta tiden ingår man även ett avtal som innebär att man godtar krav som lånegivaren har, krav som kan innebära risker om man inte kan betala tillbaka i tid. Klara du inte betala tillbaka och den effektiva ränta är flera hundra procent då ökar även risken att man hamnar hos kronofogden speciellt om man inte har någon inkomst. Ta aldrig ett nytt lån för att betala tillbaka ett gammalt, detta skapar en ond och farlig cirkel.

Problemet uppstår när man får hem faktura månaden efter. Det är betalningstagarens ansvar att betala tillbaka lånet och därför ska man kontakta kreditleverantörens kundtjänst och diskutera ett upplägg anpassat till ens situation om man inte kan betala in hela beloppet. Låna absolut inte för att betala tillbaka en tidigare skuld, då kommer man garanterat att hamna i snabblånelyxfällan. Enligt oss är snabblånelyxfällan en fälla som man hamnar i när man lånar pengar för att betala av en annan skuld. Detta leder till att man aldrig har pengar till mer än räntekostnaderna och skuldberget bara ökar.

Jan Åkerlund från kronofogden betonar att under år 2012 ökade antal obetalda snabblån hos dem med 62 procent jämfört med 2011. Under året inkom nästan 54 000 ärenden, var femte ärende gällde en ungdom. Att skuldsätta sig i tidig ålder är tråkigt därför måste man inse att ett snabblån innebär ett stort ansvar.

Låna 500 kr, låna 1000 kr eller passar det bättre för dig att låna 2000 kr?

Hur mycket behöver du egentligen låna? Räcker det att låna 500 kr så ska du absolut inte låna 1000 kr. Snabblån är dyra och att låna mer än vad som behövs är något vi starkt avråder ifrån. Samtidigt så förstår vi också att livet kan överraska oss alla med oväntade utgifter. Kanske går kylskåpet sönder där hemma och du kanske måste låna 2000 kr för att finansiera köpet av ett nytt? Sådana lån ser vi som okej, men rekommenderar dig att istället försöka bygga upp en buffert fram tills att nästa olycka är framme. Döp kontot till till exempel ”Akutfonden” och rör endast pengarna om de måste användas till oväntade utgifter. Det gör att du slipper låna 1000 kr med hundratals procent i ränta.


Hur gammal måste man vara för att ta ett snabblån?

Du måste vara myndig dvs. 18 år.

När kan man ansöka om ett lån?

Du kan ansöka dygnet runt eftersom alla kreditutgivare är väl etablerade på nätet i Sverige.

Snabblån – När kan jag få pengarna?

Utbetalning sker oftast samma dag beroende på när du ansöker.

Vad kostar det att ansöka om ett snabblån?

Hos de flesta lånegivare kostar det ingenting att ansöka. Men ha i åtanke att klara du inte betala tillbaka i tid kommer lånet att kompletteras med en skyhög ränta.

SMS-lån med betalningsanmärkning?

Vissa kreditbolag gör en individuell prövning och därför kan de även godkänna ett litet snabblån till dig även om du har tidigare betalningsanmärkning. Prövning sker utifrån din nuvarande situation och eventuell inkomst.

Hur betalar jag tillbaka snabblånet?

Beroende på val av kreditbolag erhåller du en faktura månaden efter.

SMS-lån – Jag klara inte att betala tillbaka inom utsatt tid. Vad gör jag?

Regel nr 1: Kontakta alltid kundtjänst på företaget och förklara din situation. Det är alltid bättre att be om en avbetalningsplan än att bara riva fakturan och förtränga fakturan, det är ingen långsiktig strategi. Varför riskera att hamna hos kronofogden när du kan ringa kreditbolaget och förklara din ekonomiska situation och kanske lösa situationen redan från början.

SMSlån utan UC

Det går att få SMSlån utan UC och det är därför det är viktigt att jämföra SMS-lån. Du bör överväga ditt val innan du förhastat ansöker om ett snabblån utan UC då det kan tillkomma höga avgifter eller extra hög ränta när du vill låna utan kreditupplysning.

Låna pengar utan uc med bankid, snabblån utan uc, smslån utan ränta - låna 500, låna 1000, låna 2000 kr

Jämför kreditkort

Finanso hjälper dig även med mer saker än att jämföra privatlån. Bland annat så hjälper vi våra besökare att jämföra kreditkort för att ni ska hitta så bra villkor som möjligt innan ni väljer er leverantör.
Jämför kreditkort nu!