Type to search

Bitcoin Profit Kryptorobot

Bitcoin Profit Recension 2019: Är Roboten en bluff eller Inte?

Om du bestämmer dig för att använda Bitcoin Profit kommer du få en robust handelsrobot som utför ordrar åt dig helt automatiserat. Du kanske undrar om Bitcoin Profit är en bluff? Vårt test visar att så inte är fallet.

Bitcoin Profit hävdar själva att deras plattform skapar rikedomar och de har en precision på 92% – dvs majoriteten av deras ordrar är positiva.

Handelsroboten använder sig av avancerade algoritmer som analyserar marknaden och tar hänsyn till olika prisfluktuationer och den inneboende volatiliteten. Därefter analyseras detta på millisekunder och en order läggs baserat på den analysen. Något som tar en människa lång tid tar en robot bara sekunder.

Det finns flera nyhetskällor som visar hur programmen fungerar och kända entrepreneörer som talar gott om dem. Men det finns också en del rykten på marknaden om att det skulle vart med i TV shower som Draknästet och andra liknande start-up shower.

Roboten innehålle rmånga inställningar och funktionaliteter. Det tar lite tid att hitta rätt, men vi lyckades göra om vår insättning på 250 euro till 441 euro på några timmar. Det tycker vi är en bra avkastning på minimalt jobb. Så klart inte de många miljoner som Bitcoin Profits aggresiva marknadsföring utlovar, men vi ser inte att det är några problem med det eftersom vi redan från början förstod att “tjäna miljoner” är för bra för att vara sant. Men om roboten gör så att vi kan betala våra räkningar varje månad? Det är taget.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.9/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.9/5

Testresultat

4,9

Testa Bitcoin Profit

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Profit inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Vågar du lita på Bitcoin Profit?

En av de största marknaderna eller nischerna på nätet är just att tjäna pengar. Det är en av de kategorier som har flest sökningar varje månad. 

Det är därför säkert ingen nyhet för dig att det skulle gå att tjäna pengar på nätet.

Och eftersom det är så hög efterfrågan på sätt att tjäna extra pengar finns också såklart en aggresiv marknadsföring bakom de företag som försöker lova just detta.

Om du väljer att handla med kryptovalutor kan du förvänta dig en hög risk, men med hög risk kommer också hög avkastning. Bitcoin Profit är en av de mest framgångsrika handelsrobotarna på marknaden tillsammans med CryptoSoft och Bitcoin Code

Om du söker upp Bitcoin Profit på nätet kommer många säga att det är en bluff, men vi kan inte se var de får den slutsatsen från. Vi tjänade en avkastning på 76,4% på vår insättning.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Profit och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 92% av alla våra trades
 • Bitcoin Profit är inte ett scam. Roboten fungerar.
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.

Vad är Bitcoin Profit?

Johan Mayers skapade Bitcoin Profit som en helautomatisk handelsrobot tänkt att utföra handel på 0,01 sekunder och därmed ligga under genomsnittet av robotar tillgängliga på marknaden. Den använder sig av olika signaler för att analysera marknaden och utför sedan handeln åt dig som användare.

Det som händer är att algoritmen tar signaler och skapar upp trender. Därefter använder den dessa trender för att genomföra sin automatiska handel. Du gör en insättning på hur mycket du vill investera varpå du sedan sätter igång roboten.Många handelsplattformar opererar på samma sätt, tex Bitcoin Trader arbetar på detta sätt. Om du inte har tid själv så är dessa plattformar ett perfekt sätt att komma in i marknaden och göra små vinster kontinuerligt, samtidigt som du diversiferar ditt sparande till flera tillgångsslag.

En sak vill vi att du ska ta med dig och det är att inte sluka allt med hull och hår. Det finns många som lovar guld och gröna skogar, men håll dig till de robotar vi recenserar här på Finanso.

Hur Fungerar Bitcoin Profit?

Du investerar pengar som du vill göra tillgängliga för roboten. Dvs. om du gör en insättning på 250 euro och sedan låter roboten få tillgång till hela beloppet kommer den först ta hänsyn till dina inställningar du gjort, därefter använder plattformen dina inställningar och anpassar sig efter dessa för att börja lägga ordrar till marknaden. Men innan den lägger en order kommer den som sagt göra multipla och snabba analyser av marknadsdata som omsätts till trender och blir vinstdrivande handel för dig – helt automatiserat.

De som skapat plattformen satsar verkligen på att den ska bli en hit och har därför gett ut den helt gratis, det kostar inget att använda den och inget courtage. Det enda du betalar är när du skapar vinster i ditt konto/portfölj betalar du 1% av vinsten i avgift. dvs om du inte tjänar något, betalar du inget. Med tanke på att vi gjorde ganska “enkla” vinster i vårt test, kan vi påstå att det inte är otroligt att du kanske får betala 1% ändå… 

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Profit

För att registrera dig på Bitcoin Profit behöver du endast följa stegen här nedan, det är enkelt och kommer inte ta dig mer än några minuter så är du igång. Det är i tre steg, registrera dina uppgifter, gör en insättning och sist börja handla – antingen via ett demokonto eller live.

Steg 1: Registrering

Att registrera sig är gratis. Du fyller i förnamn. efternamn och kontaktuppgifter. Sedan kommer du få ett bekräftelsemejl där du verifierar ditt konto. Det går snabbt och smidigt.

Gå till deras hemsida och fyll i dina uppgifter, sedan klickar du på Submit för att gå vidare. Glöm inte att välja ett starkt lösenord som du inte glömmer. Efter att du skapat ett konto och verifierat det kommer du per automatik skickas till en mäklare för det land där du är aktiv, detta är så att du kan lägga ordrar till marknaden utan att stöta på legala problem. Roboten kommer agera som en handlare hos mäklaren och där lägga alla ordrar åt dig helt automatiskt. Nu är det dags att sätta in pengar på ditt konto.

Steg 2: Insättning

Du kan göra banköverföring, eller använda tjänster som GiroPay, SafePay men även kort som Visa eller Mastercard fungerar utmärkt. Såklart är det så att om du får 50% i avkastning, och satsar 250 euro (som vi rekommenderar) kommer du kanske inte få mer än 125 euro i vinst, och ju mer du satsar desto högre blir avkastningen (i pengar) men det är inte helt riskfritt och satsa inte mer än du kan förlorar. Så därför rekommenderar vi 250 euro och sedan att du arbetar dig upp till högre belopp.

Steg 3: Demokonto

Kanske känner du dig fortfarande osäker, oroa dig inte, Bitcoin Profit erbjuder ett demokonto. Det är toppen för dig som vill bekanta dig lite med roboten innan du handlar för dina pengar på riktigt. Då kan du testa den fullt ut och hitta en strategi som fungerar för dig, när du är redo slår du på live-trading och därefter kommer du tjäna pengar på riktigt.

Du kommer få tillgång till totalt 1500 dollar att “leka” med för att testa på. Allt du behöver göra är att trycka på knappen “Auto-Handel” och sen kommer systemet göra sin grej och du kan bara observera.

Steg 4: Handel

Så när du bekantat dig med roboten är det dags att köra med dina riktiga pengar och på så sätt kunna ta hem äkta vinster. Du är redo att börja använda Bitcoin Profit fullt ut och tjäna dina första Bitcoin-vinster. 

Plattformen har en kontrollpanel du kan komma åt. Din kontrollpanel kommer innehålla historik där allt du gör sparas så du kan gå tillbaka och kontrollera i efterhand. Historik om uttag, vinster, insättningar, osv sparas allt här. Du kan även göra inställningar från kontrollpanelen så som vilka parametrar som ska styra din handel, eller vilka parametrar du vill att den ska ta hänsyn till, eller inte. Du kan göra handel i många valutapar och de kryptovalutor som tillhandahålls är Bitcoin, Ethereum, Ripple och Litecoin.

Fördelar med Bitcoin Profit

 • Du kan Öppna ett Demokonto och testa roboten innan du bestämmer dig
 • Vi uppnådde en vinstpotential till 92% av alla våra trades
 • Bitcoin Profit är inte ett scam. Roboten fungerar.
 • Du kan göra uttag när som helst, dag eller natt, 24 timmar om dygnet. Du kan ta ut 100% av ditt synliga konto när du vill.
 • De har ett robust men enkelt verifikationssystem som gör att du kan känna dig säker
 • Det finns inga dolda avgifter hos Bitcoin Profit. Företaget tar 1% av vinsten.
 • De har en aktiv kundtjänst som är tillgänglig 24/7
 • När du sätter in pengar med Bitcoin Profit för att handla kommer dessa förvaras hos en Mäklare.

Fungerar Bitcoin Profit? - Användarupplevelser

Både på deras hemsida och online finns det användarrecensioner i både text och video. Det är allt från proffs till vanliga människor som med hjälp av Bitcoin Profit har förändrat sina liv och tjänar massor. Satsar du 250 euro att börja med kanske du inte blir miljonär på en natt, men om du lär dig programmet och är uthållig så kommer kryptobotten jobba till din fördel och du kommer snart tjäna pengar.

Några tips från användare är att:

 1. Börja smått och bygga upp en portfölj sakta men säkert.
 2. Ta ut en del av dina vinster. Det är mycket roligare att hålla igång och fortsätta handla om du faktiskt ser kontanter på ditt konto.
 3. Följ experternas råd om automatiserad handel och lär dig hur Bitcoin Profit funkar.
 4. Behåll alla papper så du enkelt kan betala skatt på alla dina vinster.
 5. Investera inte pengar du inte har råd att förlora (därför du ska börja smått)

Är Bitcoin Profit ett Scam?

Svaret på den frågan är Nej. Bitcoin Profit är en fungerande plattform som skapar vinster åt de investerare som lägger ner initial tid på att lära sig programmet och därefter inte riskerar hela sin insättning i en trade. Med tålamod och om du bortser från deras aggressiva marknadsföring kommer du ha alla möjligheter att tjäna kontinuerliga belopp via Bitcoin Profits automatiska handel.

Om du skulle ta Bitcoin Profit, sätta in ett belopp, starta auto-handeln och inte bry dig mer än 1 minut om vad det innebär, då är det upplagt för förlust. Du behöver i alla fall förstå vad plattformen innebär och varför du ska använda den. Om du har gjort det, då kommer du ha större sannolikhet att tjäna pengar.

Har Bitcoin Profit en mobilapp?

För tillfället finns det ingen app för mobiler men du kommer åt deras plattform via deras hemsida. Så länge du har internetuppkoppling når du den via din webbläsare, i både mobilen eller på din dator.

Slutats: Bitcoin Profit

Vi är positiva till Bitcoin Profit och deras plattform. Som alltid mer kryptorelaterade produkter ska du vidta viss försiktighet då risken oftast är hög. Men om du har koll på din tolerans, läser på om plattformen och börjar med konservativa inställningar så kommer du sakta men säkert bygga upp en portfölj som är bra och har förutsättningen att tjäna pengar åt dig.

Vi kan inte bekräfta att Bitcoin Profit skulle vara någon bluff, tvärtom kunde vi tjäna pengar med robotens automatiska handel. Det dåliga ryktet som många handelsrobotar dras med kommer främst från personer som aldrig använt dem och använder robotarna för att smutsa ner namnet för att sedan marknadsföra någon annan gimick som de tjänar pengar på själva.

Testa Bitcoin Profit

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Profit inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Vanliga frågor om Bitcoin Profit

Nej, botten fungerar men kräver viss övervakning och justering för att göra kontinuerliga vinster. Det är dock inte en pengamaskin som genererar miljonbelopp. Men du kan säkert betala dina räkningar varje månad om du har tålamod att bygga upp din portfölj.

Det är enkelt. Du klickar här, följer länken och sedan fyller i det formulär som är längst upp på sidan.

Japp. Det är bara att testa innan du bestämmer dig!

Nej. Ryktet som sprids på nätet är att Bitcoin Revolution har varit med i Draknästet (TV-showen). Det är falska nyheter och inget som är sant. Det är ett rykte som sprids av marknadsförare som vill skapa buzz kring sin robot. Detta är inte den. Hittills har ingen kryptobot varit med i Draknästet.

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Roboten köper och säljer Bitcoin via en algoritm. Som användare kan du ställa in vad som roboten ska följa, till exempel investeringens belopp, antalet önskade affärer och utgångsnivån. Du bör prova olika inställningar och hålla koll på vad roboten gör.

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Profit. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.