Bitcoin Loophole Recension 2019: Är Roboten Scam eller Inte?

Bitcoin Loophole Kryptorobot

Bitcoin Loophole Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Investera Inte dina pengar innan du har läst denna guide, Djupgående analys Fördelar & Nackdelar Läs mer om Bitcoin Loophole här

Bitcoin Loophole är en automatisk handelsrobot som enligt deras egna hemsida, ska göra investeraren rik genom att ta via algoritmer sköta all handel. I vår recension kommer du få reda på om denna robot är ett scam eller inte och om det är värt att investera pengar i denna mjukvara. Vi ska också gå igenom alla de olika funktionaliteterna som Bitcoin Loophole har så du får en djupare förståelse för vad det innebär att använda sig av en automatiskt kryptovaluta robot.

I dagens läge växer marknaden allt mer för kryptovalutahandeln och det utvecklas nya robotar hela tiden. Dessa robotar är tänka till att öka vinstchanserna hos investeraren och Bitcoin Loophole är en sådan robot. Programvaran är byggd för att sköta handel med olika typer av kryptovalutor och ska ta hand om det mesta själv. Investeraren ställer in ett gäng olika parametrar och sen ska programmet sköta resten. Enligt annonser som cirkulerar på Facebook och andra sociala medier påstår företaget att de kan garantera sina användare vinster och rikedomar. Ett vågat löfte men stämmer det verkligen? Vi har testat roboten och kommit fram till att den faktiskt fungerar. Vi lyckades förvalta våra 250 dollar och öka på dem till 385 dollar på bara några timmar. Fortsätt läs hela vår recension nedan för att få en djupare inblick.

 

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Erfarenheter från Bitcoin Loophole

När Finanso testade Bitcoin Loophole så gjorde vi först lite research på botten. Efter att läst på olika forum och online insåg vi att det fanns många negativa kommentarer kring denna plattform. Folk påstod att det var en bluff och att det inte fick att tjäna pengar. Efter vårt test kan vi inte bekräfta dessa negativa kommentarer utan tvärt om, vi vill påstå att den fungerar väldigt bra och att det visst går att använda Bitcoin Loophole för att tjäna pengar.

Mjukvaran bygger på en kraftfull algoritm och automatiserar handeln åt dig med hjälp av AI eller Machine learning. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt.

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från Bitcoin Loophole och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Testa Bitcoin Loophole

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Loophole inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Fungerar Bitcoin Loophole?

För att undersöka om det handlar om en bluff app eller inte har vi testat Bitcoin Loophole. Detta för att få en förståelse för hur programmet fungerar samt om ryktet kring den stämmer. På forum online finns det ett par recensioner som säger att Bitcoin Loophole skulle vara bluff och att det inte går att tjäna några pengar, men ofta är detta personer som inte alls är insatta i marknaden och branschen. Det finns en allmän negativ bild av kryptovalutor och folk är inte rädda för att sprida det vidare.

Områden vi kommer gå igenom är, registrering, funktionaliteten samt se hur väl appen genererar vinst åt investeraren.

Är Bitcoin Loophole bluff eller inte? Efter att ha testat Bitcoin Loophole har vi kommit fram till att programmet fungerar och är INTE en bluff. Olika recensioner som cirkulerar online hävdar annat men vi misstänker att det delvis har att göra med att marknaden för kryptovalutor är ganska ny och påverkar bedömningen av plattformarna negativt. Vi har försökt att bortse från tidigare recensioner för att bilda oss en egen uppfattning. Vi anser att Bitcoin Loophole bygger på en pålitlig plattform.

 

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Loophole och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om Bitcoin Loophole

Vad är Bitcoin Loophole?

Om du inte redan hört talas om Bitcoin Loophole, så är det en av de mest populära krypotvaluta robotarna på marknaden. Med tusentals användare världens över. Precis som Bitcoin Trader och Bitcoin Revolution, låter Bitcoin Loophole användaren använda sig av ”autopiloten” som sköter all handel och genererar vinster. Det krävs ingen fördjupad kunskap inom kryptovalutor och investeraren sparar väldigt mycket tid. Roboten är också otroligt effektiv och kan köra på under alla dygnets timmar. Deras plattofrm är enkel att använda och du kan skapa strategier eller följa andra för att tjänma pengarna du siktar mot.

Bitcoin Loophole har ökat i popuilaritet bland användare och investerare inom kryptovärlden på grund av sin användarvänliga layout. Detta system har gjort en annars så komplex värld mer öppen för nybörjare. Tidigare krävdes det att man var väldigt insatt för att ha en chans, nu sker detta med hjälp av en robot som analyserar och tar in signalerna från marknaden och baserar sina beslut på just dessa analyser. Enligt Bitcoin Loopholes hemsida, har många användare kunnat förändra sina livsstilar tack vare deras system. De har nu råd med ett liv i lyx och kan unna sig det där lilla extra i vardagen.

Hur fungerar Bitcoin Loopholes Programvara?

Bitcoin Loophole är en av få mjukvaruprogram som faktiskt klarar av att, med hjälp av all data, kunna se trender i marknaden och sedan fatta beslut därefter så användaren ska maximera sin vinst. De avancerade algoritmerna tar in och analyserar massvis med data rörande kryptovalutor och analyserar den mycket snabbare än en människa och det är här roboten skiner och är mycket effektivare än traditionell handel. Mjukvaruprogrammet ska vara 0.1 sekund snabbare än konkurrenterna och på så vis kan användaren tjäna mer pengar via Bitcoin Loophole än med andra, konkurrerande plattformar.

Fördelen med att använda sig av en robot gentemot manuell handel är att analysering av stora mängder data sker på bara några ögonblick.

För att komma igång med handel krävs det att användaren gör en insättning på plattformen. Minimum beloppet är 250 dollar och när det väl är insatt tar roboten hand om resten och börjar handla. Ju mer som investeras, desto större är möjligheten till vinst. Vi rekommenderar dock nybörjare att börja med minimum beloppet och sedan, successivt öka allt eftersom vinsterna kommer.

En annan viktig aspekt är att ta ut en del av vinsterna. På så vis minimerar du andelen du riskerar att förlora. Bara för att det är en robot betyder det inte att den kan göra misstag eller att marknaden plötsligt förändras och roboten inte hinner med. Det finns alltid en risk med handel, oavsett om det gäller med aktier eller kryptovalutor. Som våra egna tester visar kommer du troligtvis tjäna mer än du förlorar, men det är alltid bra att helgardera sig.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Loophole

Vi kommer nu att gå igenom hur du skaffar dig ett konto på deras hemsida. Hur du kommer igång med handel och börjar gå med vinst. Följ bara våran steg för steg guide här nedan så kommer du vara igång på nolltid.

Steg 1: Registrering

Du behöver bara följa våra tre enkla steg för att komma igång och det tar bara några minuter. Efter det kan du börja handla eller testa deras demokonto. Du kommer först behöva fylla i dina personuppgifter så som namn och email adress. Sen måste du välja ett lösenord som är mellan 6-10 tecken. Det krävs en kombination av både text och siffror för att fungera och det är för säkerhetens skull vilket är ett mycket gott tecken hos företaget. Välj ett lösenord som är tillräckligt svårt och komplicerat för att hindra obehöriga från att gissa men tillräckligt enkelt för dig själv att komma ihåg. Efter du valt lösenord ska du välja vilket land du bor i och sedan ange ditt telefonnummer.

Steg 2: Insättning av kapital

Minsta insättningsbeloppet är 250 euro och för att kunna komma igång med handeln är detta ett måste. Vi rekommenderar nybörjare att inte sätta in mer än minimum kravet för att minimera risken för att förlora stora belopp. Det är fullt möjligt att sätta in mer senare. Bitcoin Loophole accepterar olika former av insättningsmetoder och vi använde oss utav ett kreditkort. Deras hemsida har SSL som ska förhindra obehöriga att komma över känslig information gällande finansiella medel.

Steg 3: Handel via Demoversionen

Om du inte är helt övertygad så tror vi att demoläget kan vara lämpligt och ger dig en chans att förstå och testa. Vi rekommenderar alltid våra läsare att testa först, innan någon riktigt handel påbörjas. Demoversionen ger dig möjlighet att testa på handel, lära känna plattformen och alla funktioner ett riktigt konto har tillgång till. En summa sätts in på kontot för att användas i demoläget och låter dig göra riktiga affärer med äkta data. Enda skillnaden är att du inte kan plocka ut några av pengarna eller den potentiella vinster. Efter en tid med demoversionen kan det vara dags att övergå till skarpt läge och börja med riktiga pengar.

I demoläget kommer du få tillgång till 1500 dollar i startkapital och kan göra precis som vid riktigt handel. Den enda skillnaden är att du inte kan ta ut några eventuella vinster som görs i demoversionen. Men det är ett väldigt bra sätt att få en bättre förståelse för hur plattformen fungerar och vi rekommenderar alla osäkra att starta med denna.

Steg 4: Handel

För att komma igång med handel krävs det bara ett sista steg innan allt är igång. Du kommer behöva ställa in vissa handelsparametrar som roboten utgår ifrån. Parametrar som vilket belopp som ska investeras, maxbeloppet per dag, vilken vinst du förväntar dig och en rad andra inställningar. Du kan också välja vilka handelspar du vill använda samt exkludera de du inte vill.

Ju bättre koll du har på de olika inställningarna, desto större är chansen för att göra vinst. Vi rekommenderar därför att börja smått för att lära känna programvaran och plattformen för att sedan successivt öka beloppet. Kom ihåg att det alltid finns en risk att hela ditt investerade belopp går förlorat. Det finns inga garantier.

Bitcoin Loophole: Nyckelfunktioner

Enligt Bitcoin Loophole hemsida ska användaren kunna tjäna upp till 1300 dollar per dag och även om det låter för bra för att vara sant, så har vårt test visat att det faktiskt går att göra sådana vinster. Dock ska det poängteras att det gäller för de allra erfarnaste investerarna. Oerfarna investerar även normalt mindre summor än de erfarna. Vinster kommer troligtvis göras oavsett, men inte så höga som utlovas på hemsidan.

 

Deras verifieringssystem är smidigt och enkelt. Efter att ha lämnat personuppgifter så som namn, epostadress och telefonnummer är det enda som krävs insättning av kapital för att komma igång med handel.

 

Japp. Det är bara att testa innan du bestämmer dig!

Uttag och insättningar är enkelt hos Bitcoin Loophole. Själva processen tar bara några timmar och är i regel snabbare än de flesta övriga konkurrenter, som ibland kan ta upp till flera dagar. Det som krävs från din sida är att välja betalningsmetod och sen bestämma beloppet.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Bitcoin Loophole har inga dolda avgifter du måste se upp med. De har varken mäklaravgifter, kommissioner eller kostnader för registrering.

 

Tyvärr visas inget sådant på deras hemsida. Men det är inget som måste visas för att man ska våga lita på deras robot. Som vi tidigare konstaterat, denna roboten fungerar korrekt och att tjäna pengar är relativt lätt. Däremot tycker vi att de borde publicerat några recensioner på deras hemsida för att öka tillförlitligheten.

 

Det finns två sätt att komma i kontakt med Bitcoin Traders, 1) via deras livechat på hemsidan och 2) genom mailkontakt.

Vi testade att kontakta dem både på dagen och på kvällen och i båda fallen svarade de fort och trevligt, stort plus.

 

Varför Handla med Bitcoin Loophole?

Bitcoin Loophole är en av de mest pålitliga kryptovalutahandlare som finns för tillfället och nedan listar vi några av argumenten för detta:

 • Bitcoin Loophole är väldigt enkelt att använda och bygger på en bra användarupplevelse. Det krävs inte att användaren besitter några specifika kunskaper för att kunna komma igång med roboten. Du startar helt enkelt autohandeln och kan sedan luta dig tillbaka och hoppas kamma hem vinster.
 • Kundsupporten är av hög kvalité och vid problem finns dem där och hjälper till. Enligt deras hemsida är deras kundsupport online 24 timmar om dygnet och när vi kontaktade deras support svarade de inom några minuter.
 • Bitcoin Loophole erbjuder ett demokonto så användaren kan testa på plattformen innan handel med riktigt kapital görs. Detta ger användaren möjlighet att lära känna alla funktioner och bekanta sig med upplägget.
 • Algoritmen som Bitcoin Loophole använder är snabbare än om manuell handel skulle göras.

Är det Möjligt att Tjäna Pengar med Bitcoin Loophole?

Absolut kan pengar tjänas via Bitcoin Loophole . Det finns alltid en överhängande risk med att förlora alla sina tillgångar eller kapital vid handel, oavsett om det är med kryptovalutahandel eller vanlig aktiehandel. Robothandeln är inget undantag. Vi har samlat ihop lite tips för användaren som kan vara bra att tänka på.

 1. Börja försiktigt och öka beloppet successivt. Vi föreslår att investeraren ska börja med minimibeloppet som företaget har på sin plattform. I detta fallet är det 250 dollar och är en bra start för att testa på och förstå hur det hela går till.
 1. Ta ut dina vinster! Se till att plocka ut en del av dina vinster för att säkra upp ditt kapital. Kryptomarkanden är väldigt volatil och svänger fort. Genom att hela tiden plocka ut en del av vinsterna ser du till att minimera förlusten.
 1. Se vad experterna säger och följ deras råd. Var inte rädd för att läsa på själv och ta reda på mer om marknaden. Ju mer du vet desto bättre är det.
 1. Gå aldrig in med mer pengar än du har råd att förlora! Otroligt viktigt råd och alldeles för få förstår detta. Det finns alltid en stor risk när det kommer till handel med tillgångar.

Slutats: Bitcoin Loophole!

Efter att ha recenserat plattformen och dess mjukvaruprogram kan vi med säkerhet säga att det inte är någon bluff. Det är en seriös aktör där investeraren faktiskt kan göra vinst. Enligt vårt test kan man göra upp till mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Och kom ihåg, börja smått och öka successivt!

 

Vanliga frågor om Bitcoin Loophole

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Enligt deras hemsida tjänar användaren upp till 1300 dollar om dagen. Enligt vårt test, mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Beror helt på mängden pengar som investeras.

 

Nej, din vinst är obegränsad inom Bitcoin Loophole och det har rapporterats om miljonbelopp inom de första tre månaderna för vissa.

 

Som vid all handel med kryptovalutor eller aktier finns det risker. Ingen kan förutspå framtiden, inte ens robotarna. Ibland blir det fel och risken är då att man förlorar stora summor pengar.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar.

 

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Loophole. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.