Type to search

Bitcoin Compass Kryptorobot

Bitcoin Compass Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Investera Inte dina pengar innan du har läst denna guide, Djupgående analys Fördelar & Nackdelar Läs mer om Bitcoin Compass här

Det är ganska troligt att du hört talas om bitcoin och kryptovalutor i allmänhet. På  senare år har dessa mynt vuxit och blivit en stor handelsvara. Nu finns det även ännu enklare sätt att tjäna pengar på dem, med så kallade kryptovalutarobotar. Fördelen med dessa är att de är enkla, och kan ge stora summor pengar i form av vinster till investeraren. En av de mer populära robotarna är Bitcoin Compass, en robot som påstår sig generera tusentals dollar per dag för investerare med en initial investering på endast 250 dollar. Men är denna robot legitim? Läs vidare för vår fullständiga recension.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.5/5

Insättning och uttag

4.5/5

Automatisk handel

4.5/5

Testresultat

4,5

Erfarenheter från Bitcoin Compass

När Finanso.se testade Bitcoin Compass så gjorde vi först lite research på botten. Det stod klart att många inte alls uppskattade handelsroboten och många sa att det var en bluff som inte går att tjäna pengar på. Vi har dock kommit fram till motsatsen och kan inte överhuvudtaget se några problem med att använda Bitcoin Compass för att tjäna pengar på kryptovaluta handel.

Mjukvaran bygger på en kraftfull algoritm och automatiserar handeln åt dig med hjälp av AI eller Machine learning. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt. 

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från Bitcoin Compass och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Testa Bitcoin Compass

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Compass inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Hur Fungerar Bitcoin Compass?

Bitcoin Compas är en automatiserad handelsrobot som tar in alla marknadens signaler och analyserar dessa. Efter analyserna tar roboten själv beslut om vilka ordrar som ska läggas och om det ska säljas eller köpas. Den gör en komplex värld mer tillgänglig för den vanliga personen, som inte är insatt i bitcoin världen eller har tiden att sitta och lära sig allt. Tidigare använde daytraders denna typen av algoritmer på handelsmarknaderna för att förutspå hur utvecklingen av kursrörelsen och sedan försöka tjäna pengar genom att satsa på framtida utvecklingar.

Med hjälpmedel som Bitcoin Compass plattformen kan användaren lyckas förutsäga prisrörelsen för kryptovalutor med 99,4% noggrannhet.

Denna robot kan både hantera handeln automatiskt, eller låta investeraren sköta det manuellt, på det traditionella sättet. Tack vare den höga noggrannheten påstår sig Bitcoin Compass att användaren kan tjäna upp till hela 1300 dollar per dag med endast en investering på 250 dollar. Skulle investeringen vara ännu högre lär vinsten öka markant den också!

Genom att använda sig av Bitcoin Compass så ser dem till att det inte krävs någon större bakgrund eller kunskap kring krypotovalutor för att använda, vilket gör att nybörjare och erfarna investerare kan använda den utan problem. Detta gör att alla hamnar på samma nivå och har i stort sett samma chans till höga vinster!

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Compass och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 99% av alla våra trades
 • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro/ dollar per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om Bitcoin Compass

Vad är Bitcoin Compass?

Bitcoin Compass är en handelsrobot som hjälper handlare att maximera sina vinster i stigande och fallande bitcoinpriser. Tack vare roboten, slipper användaren gå igenom mängder av data för att förstå utvecklingen av kursen, marknaden och basera sina beslut på detta. Roboten sköter allt sånt, med hög precision och på bara några få sekunder. Roboten gör allt arbete från att analysera marknadsdata till att fatta beslut och öppnar och stänger affärer.

När ett handelskonto har skapats, behöver användaren inte göra mycket mer, att lätt överblicka inställningarna och lägga ca 20 minuter per dag är allt som krävs. Bitcoin-Compass är baserad på datoralgoritmer som simulerar handelsstrategierna för världens bästa bitcoinhandlare.

Grundarna av denna robot har stor erfarenhet kring handel av tillgångar och har varit aktiva på Wallstreet under många år. Deras bakgrund i spekulativ handel är vad som har gjort det möjligt för dem att behärska kryptomarknaderna och göra ett verktyg med en noggrannhetsnivå på 99%. Som framgår av många granskningswebbplatser, rapporterar handlare som använder Bitcoin Compass alltid bra avkastning. Minsta insättning som krävs för att börja handla med denna robot är 250 dollar, vilket är något som de flesta har råd med.

Fördelen med att använda sig av en robot gentemot manuell handel är att analysering av stora mängder data sker på bara några ögonblick. För en person, kan dessa analyser ta timmar och marknaden hinner ändra sig om och om igen. Det är viktigt att förstå att även om allt går rätt till finns det fortfarande en risk för att utfallet slår fel. Marknaden är extremt volatil och ibland hinner inte ens robotarna med i svängarna. Vi vågar dock påstå att robotarna gör färre fel än människor.

Hur fungerar Bitcoin Compass Programvara?

Vi har full förståelse för att det finns mängder av frågor om hur detta system fungerar. Vi hade dem också, och det är det som ligger till grund för denna recension. Vi ska försöka besvara så många frågor som möjligt för att du ska känna dig trygg. En av de vanligaste frågorna är hur fungerar en robot som denna? Något som är viktigt att förstår är att programmet inte påverkas av någon person. Algoritmerna sköter sig själv och tar in alla data och analyserar utefter vad dem är programmerade att göra. Efter att du registrerat dig, satt in pengar på kontot och aktiverat roboten kan du luta dig tillbaka och låta den sköta resten. Det du bör göra är att justera handelsinställningarna för roboten varje dag vilket tar några minuter.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Compass

För att komma igång med din automatiserad handel av kryptovalutor måste du först skapa ett konto på deras hemsida. Detta är enkelt och följ bara våra steg nedan så kommer du ha ett på nolltid

Steg 1: Registrering

Det första steget innebär att du fyller i personuppgifter inklusive e-post och fullständiga namn i ett formulär som finns på Bitcoin Compass webbplats.
När användaren har fyllt i formuläret, kommer denne till nästa sida där hen måste skapa ett lösenord. Finanso tar användarsäkerhet på allvar och har därför genomfört några tester för att avgöra om denna kryptohandlare har goda säkerhetsrutiner.

Först är Bitcoin Compass-webbplatsen “Secure Socket Layer” (SSL) säkrad, vilket innebär att all trafik mellan klienten och servern är krypterad. Webbplatser som är SSL-skyddade har “https” URL istället för “HTTP” och en hänglåssymbol i början av URL: n. Användare måste skapa starka lösenord mellan 8-12 tecken, inklusive en blandning av symboler, bokstäver och siffror. Detta gör att det blir oerhört svårt för obehöriga att komma åt känslig information från användarna.

Steg 2: Insättning av kapital

Minsta insättningsbeloppet är 250 dollaroch för att kunna komma igång med handeln är detta ett måste. Vi rekommenderar nybörjare att inte sätta in mer än minimum kravet för att minimera risken för att förlora stora belopp. Det är fullt möjligt att sätta in mer senare. Bitcoin Compass accepterar olika former av insättningsmetoder och vi använde oss utav ett kreditkort. Deras hemsida har SSL som ska förhindra obehöriga att komma över känslig information gällande finansiella medel.

Steg 3: Handel via Demoversionen

Är du fortfarande skeptiskt till plattformen tycker vi du ska testa deras demoversion. Vi rekommenderar alltid våra läsare att testa först, innan någon riktigt handel påbörjas. Demoversionen ger dig möjlighet att testa på handel, lära känna plattformen och alla funktioner ett riktigt konto har tillgång till. En summa sätts in på kontot för att användas i demoläget och låter dig göra riktiga affärer med äkta data. Enda skillnaden är att du inte kan plocka ut några av pengarna eller den potentiella vinster. När du bekantat dig med demoversionen och du känner dig mer bekväm, så är det dags för att börja handla med riktiga pengar.

Steg 4: Handel

För att komma igång med handel krävs det bara ett sista steg innan allt är igång. Du kommer behöva ställa in vissa handelsparametrar som roboten utgår ifrån. Parametrar som vilket belopp som ska investeras, maxbeloppet per dag, vilken vinst du förväntar dig och en rad andra inställningar. Det går också att bestämma vilket valutapar som ska handlas med, ex XRP/EUR, BTC/EUR osv. Det går också att välja om du vill använda dig av funktionen “Automatiserad Handel” eller manuell handel. Vi rekommenderar alltid nybörjare att använda sig av auto handeln då detta är minst riskabelt med tanke på den volatila marknaden som kryptovalutor har.

Ju bättre koll du har på de olika inställningarna, desto större är chansen för att göra vinst. Vi rekommenderar därför att börja smått för att lära känna programvaran och plattformen för att sedan succesivt öka beloppet. Kom ihåg att det alltid finns en risk att hela ditt investerade belopp går förlorat. Det finns inga garantier.

Varför Handla med Bitcoin Compass?

Bitcoin Compass är en av de mest pålitliga kryptovalutahandlare som finns för tillfället och nedan listar vi några av argumenten för detta:

 • Bitcoin Compass är väldigt enkelt att använda och bygger på en bra användarupplevelse. Det krävs inte att användaren besitter några specifika kunskaper för att kunna komma igång med roboten. Du startar helt enkelt autohandeln och kan sedan luta dig tillbaka och hoppas kamma hem vinster.
 • Kundsupporten är av hög kvalité och vid problem finns dem där och hjälper till. Enligt deras hemsida är deras kundsupport online 24 timmar om dygnet och när vi kontaktade deras support svarade de inom några minuter.
 • Bitcoin Compass erbjuder ett demokonto så användaren kan testa på plattformen innan handel med riktigt kapital görs. Detta ger användaren möjlighet att lära känna alla funktioner och bekanta sig med upplägget.
 • Algoritmen som Bitcoin Compass använder är snabbare än om manuell handel skulle göras.

Är det Möjligt att Tjäna Pengar med Bitcoin Compass?

Absolut kan pengar tjänas via Bitcoin Compass. Det finns alltid en överhängande risk med att förlora alla sina tillgångar eller kapital vid handel, oavsett om det är med kryptovalutahandel eller vanlig aktiehandel. Robothandeln är inget undantag. Vi har samlat ihop lite tips för användaren som kan vara bra att tänka på.

 1. Börja försiktigt och öka beloppet succesivt. Vi föreslår att investeraren ska börja med minimumbeloppet som företaget har på sin plattform. I detta fallet är det 250 dollar och är en bra start för att testa på och förstå hur det hela går till.
 1. Ta ut dina vinster! Se till att plocka ut en del av dina vinster för att säkra upp ditt kapital. Kryptomarkanden är väldigt volatil och svänger fort. Genom att hela tiden plocka ut en del av vinsterna ser du till att minimera förlusten.
 1. Se vad experterna säger och följ deras råd. Var inte rädd för att läsa på själv och ta reda på mer om marknaden. Ju mer du vet desto bättre är det.
 1. Gå aldrig in med mer pengar än du har råd att förlora! Otroligt viktigt råd och alldeles för få förstår detta. Det finns alltid en stor risk när det kommer till handel med tillgångar.

Slutats: Bitcoin Compass

Efter att ha recenserat plattformen och dess mjukvaruprogram kan vi med säkerhet säga att det inte är någon bluff. Det är en seriös aktör där investeraren faktiskt kan göra vinst. Återigen vill vi betona vikten av att börja med små summor och sedan öka allt eftersom.

Bitcoin Compass verkar vara en legitim handelsrobot med tanke på de många positiva enskilda kundrecensionerna och också det faktum att det är baserat på en väletablerad teknik.

Bitcoin Compass plattform verkar vara mycket säkra vilket innebär att användare inte behöver oroa sig för sina personuppgifter.

Det finns dock de som hävdar att Bitcoin Compass är en bluff eftersom de inte alltid levererar den avkastning som lovats på deras webbplats. Finanso kunde inte verifiera legitimiteten för de påståenden som sagt eller skrivits och har inte funnit några bevis som pekar på att deras programvara är en bluff. Deras plattform är gratis att använda och tar bara en provision på de vinster som genereras av handlare. Detta är tillräckligt bevis på att motivet bakom deras plattformar är att hjälpa deras kunder att tjäna vinster.

Finanso har konstaterat att de flesta av dessa falska löften kommer från anslutna webbplatser som försöker göra en försäljning. Det faktum att Bitcoin Compass-systemet är tillgängligt gratis och handlare har en möjlighet att prova demohandel först säger mycket om dess legitimitet. Appens ägare tjänar pengar på de vinster som handlarna använder plattformen vilket innebär att de inte gör några vinster förlorar även ägarna på det. Kraven kan också komma från användare som inte får de vinster som Bitcoin Compass hävdar att de kommer att få. Även om du kanske inte tjänar de 5 073 dollar per dag som de lovar att du kommer att tjäna, kommer denna robot att generera verkliga vinster.

Det är därför mycket troligt att Bitcoin Compass är ett legitimt verktyg som hjälper bitcoinhandlare att tjäna vinster.

Vanliga frågor om Bitcoin Compass

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Enligt deras hemsida tjänar användaren upp till 5000 dollar om dagen. Enligt vårt test, mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Beror helt på mängden pengar som investeras.

 

Nej, din vinst är obegränsad inom Bitcoin Compass och det har rapporterats om miljonbelopp inom de första tre månaderna för vissa.

 

Som vid all handel med kryptovalutor eller aktier finns det risker. Ingen kan förutspå framtiden, inte ens robotarna. Ibland blir det fel och risken är då att man förlorar stora summor pengar.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar. De tar en viss % av de vinster användarna gör.

 

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Compass. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.