Type to search

The News Spy Kryptorobot

The News Spy Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Onlinehandel är ett spännande sätt att tjäna pengar men om du frågar professionella handlare kommer de snabbt att säga att handelsframgången kommer från att verkligen förstå de finansiella marknaderna. Det vill säga, handel online är inte ett gissningsspel. Du handlar till exempel inte med Google-aktier helt enkelt för att du tror att priset kommer att gå upp. Du måste ta hänsyn till en mängd olika faktorer som påverkar Googles aktiekurs så att du har en klar förståelse för riktningen som priset kommer att röra sig. Detta inkluderar att ta hänsyn till de många nyhetsrapporterna som släpps hela tiden.

Så just nu tänker du ordentligt på att det finns tusentals finansiella nyheter som släpps hela tiden och du undrar förmodligen vilka nya rapporter du bör fokusera på och vilka du bör basera din handel på.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Erfarenheter från The News Spy

Detta innovativa, effektiva mjukvaruverktyg kan snabbt skanna hundratals relevanta nya källor och identifiera de som kan påverka marknadsrörelserna. Analytiker rangordnar sedan den inkommande informationen och en handelssignal skapas, som låter näringsidkaren veta vad han ska handla och när han ska handla. Det blir verkligen inte enklare än detta!

I denna översyn av News Spy-handeln kommer vi verkligen att utforska detta kraftfulla och effektiva verktyg och avslöja allt som finns att veta om det. Ökar det verkligen handelsnoggrannheten? Kan nya handlare verkligen använda denna programvara för att handla exakt? Vårt mål är att hitta både fördelarna och nackdelarna med The News Spy-verktyget så att du kan fatta ett utbildat beslut om att göra det till en del av din handelsverksamhet.

För att börja granskningen gjorde vi en sökning online och hittade många webbplatser där användare tjänar mycket pengar tack vare programvaran The News Spy. Många hävdar till och med att jag tjänar mer än 1 500 dollar per dag och det verkar som om det allmänna samförståndet är att tack vare The News Spy-verktyget kan alla behärska konsten att handla och göra riktiga vinster. Så nu är det dags för oss att testa programvaran The New Spy.

Testa The News Spy

Du kommer att se i denna recension att The News Spy inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Är The News Spy Legitim? JA!

The News Spy är inte en bluff och den är säker och pålitlig. Frågan om bluff eller legitim är vad de flesta globala investerare ställer och det korta svaret är att det är legitim. Eftersom alla integrerade mäklare är äkta ger de säkerhet för användarnas medel och de ser till att deponering och uttag av medel sker utan stress. Utöver detta är all personlig information kraftigt krypterad och säkerställd identitetsstöld. Dessa mäklare har sitt rykte som de skyddar i branschen.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat The News Spy och drar följande slutsatser från testet:

  • Vi uppnådde en vinstpotential till 92% av alla våra trades
  • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
  • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
  • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro/ dollar per insättning.
  • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
  • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om The News Spy

Vad är The News Spy?

I grund och botten är programvaran The News Spy ett nav för nyheterna. Det vill säga programvaran kombinerar mänsklig analys av professionella handlare och analytiker med automatisering av nyhetssamling. Slutresultatet är oöverträffad prestanda som kan exakt identifiera potentiellt lönsamma handelsmöjligheter.
The News Spy skapades av John Mayers. Han är välkänd inom cryptocurrency-industrin eftersom han var ansvarig för att utveckla en avancerad och intuitiv plattform för automatisk handel. Hans plattform har gjort det möjligt för många att tjäna mycket pengar på kryptokursvalutamarknaden med lätthet.

Programmet News Spy är ett onlineverktyg som kan användas av både nya och avancerade handlare. Det fungerar genom att samla in och analysera handelsdata som kommer från ett brett utbud av marknader, onlinemedier och olika nyhetsställen. Appen samlar all relevant information på de finansiella marknaderna, och med hjälp av algoritmer och expertanalytiker analyseras sedan dessa data och handelssignaler skapas sedan. Dessa handelssignaler ger en handlare vilka tillgångar som ska handlas och när. Med enkelheten i de handelssignaler som genereras kan The News Spy användas av vem som helst, även om du inte har någon tidigare handelsupplevelse eller en förståelse för marknaderna.

En stor fördel med mjukvaruverktyget News Spy är hastigheten på vilken marknadsnyheterna analyseras. För att vara en framgångsrik onlinehandlare är analys och förståelse av marknaderna en viktig del av handelens framgång. Nackdelen är att denna analys ibland kan ta timmar och timmar, om inte dagar. Faktum är att vi inte alla har ledig tid att spendera timmar på att analysera marknaderna, plus att vi alla definitivt inte har de nödvändiga analytiska färdigheterna. Så det är här The News Spy-verktyget lyser. Det gör all analys för dig, tillsammans med handelsexperter, att snabbt veta när det finns en handelsmöjlighet på marknaderna. När du sedan följer rekommendationerna från experterna, som bygger på noggrann marknadsanalys, är stora vinster oundvikliga.

En annan stor fördel med programvaran The News Spy är att den skannar marknaderna dygnet runt, 7 dagar i veckan. På det här sättet förloras aldrig handelsmöjligheter, plus det ger handlare flexibilitet och bekvämlighet vid handel när som helst.

Hur fungerar The News Spy Programvara?

I sin grundform kommer The News Spy trading tool att söka efter finansiella nyheter och hitta och analysera händelser som kommer att utlösa marknadsrörelse. Fördelen med The News Spy är att analysen alltid ligger ett steg framåt vilket betyder att den vet i vilken riktning marknaden kommer att röra sig, även innan den rör sig. Även om du inte är en professionell handlare, vet du att något kommer att hända innan det händer sätter dig i en mycket kraftfull position. Den extra fördelen är att de nyhetsvärda berättelserna som handelsverktyget News Spy hittar analyseras sedan av experter som rankar händelserna tillsammans med en förutsedd trend. Slutresultatet är en exakt handelssignal som är lätt att förstå. Den säger handlare vilka tillgångar som ska handlas och när.

Hur Du registrerar dig på The News Spy

Att registrera sig är ganska enkelt och kan göras på några minuter. Följ stegen nedan för att registrera dig.

Steg 1: Registrering

Från bekvämligheten med hemsidan på webbplatsen för News Spy kan du fylla i det korta registreringsformuläret. Du måste ange ditt fulla namn och din e-postadress. När du har skickat in den här informationen kommer du att behöva skapa ett lösenord för ditt konto. News Spy tar säkerheten och säkerheten för din personliga och ekonomiska information mycket på allvar så det är utmärkt att ett lösenord krävs i registreringsprocessen. Därefter går du vidare till tredje stadiet av registrering där du kommer att behöva lämna information om ditt hemland och ditt kontakttelefonnummer. När du har skickat in den här informationen har du ett registrerat The News Spy-konto.

Steg 2: Insättning av kapital

Nästa steg är att göra en insättning så att du har handelskapital tillgängligt så att du kan börja handla. Minimikravet är endast $ 250 och som vi har sagt har The News Spy bara samarbetat med högsta, professionella mäklare som ger dig tillgång till en handelsplattform. Varje mäklare erbjuder säkra bankalternativ så att du kan sätta in och ta ut medel säkert och enkelt. Mäklaren kommer också att tillhandahålla en allomfattande handelsmiljö som inkluderar tillgång till utbildningshandelsresurser, ett demohandelskonto och lyhörd kundsupport och service.

.

Steg 3: Demohandel

En stor fördel med att handla med The News Spy-verktyget är att du kan komma åt ett demohandelskonto innan du går in i handelsarenan med riktiga pengar. Ett demohandelskonto är ett testkonto som har virtuella fonder. Du kan handla och testa plattformen och funktionerna utan risk för att förlora pengar.

Steg 4: Handel

När ditt konto är registrerat och finansierat kan du börja handla. Ställ bara in handelsparametrarna för News Spy-verktyget så kommer det att fungera, skanna och analysera marknaderna och tillsammans med handelsexperter kommer det att fastställa handelsmöjligheter. Du har då möjlighet att ställa in handelsverktyget till automatiskt läge där det kommer att utföra handel för dina räkning när en handelssignal matchar dina handelsparametrar. För dig som vill ha full kontroll över sin handelsverksamhet kan du ställa in Handelsverktyget The News Spy till manuellt läge.
Det blir verkligen inte lättare än detta.

Varför Handla med The News Spy?

Sedan de har introducerats på marknaderna har kryptokursvalutor ökat i popularitet. Till fullo är priserna på digitala valutor flyktiga vilket gör dem till den perfekta tillgången att handla med. För att sätta det i perspektiv handlade Bitcoin i december 2017 till cirka 20 000 dollar. I juni 2018 handlades det till ett lågt värde av $ 5 868 och i december samma år handlades det ännu lägre till 3 400 $. Denna volatilitet gör det till en utmärkt tillgång att handla med många handelsmöjligheter.

På baksidan är det ganska svårt att analysera cryptocurrency-marknaderna och förstå exakt vad som får priset på digitala mynt att röra sig. Det är här The News Spy trading mjukvara är utmärkt. Den kan skanna och analysera enorma källor till finansiell information och tillsammans med analytiska experter kan den veta i vilken riktning priset på en cryptocurrency kommer att röra sig. En handelssignal produceras sedan och programvaran kan till och med göra en handel automatiskt baserat på signalens detaljer. Att handla Bitcoin och andra kryptokurser är mycket lättare och mer exakt och lönsamt med handelsverktyget News Spy.

Är det Möjligt att Tjäna Pengar med The News Spy?

Det korta svaret är Ja, du kan tjäna pengar med News Spy-programvaran. När det gäller exakt hur mycket du kan tjäna, varierar detta beroende på ett antal faktorer, till exempel hur mycket du investerar, hur ofta du handlar och så vidare. Vi kunde tjäna 2 459 USD efter att ha använt verktyget News Spy i två veckor. Dessutom visar online-vittnesmål att människor tjänar över 1 500 $ varje dag så det är uppenbart att vinsterna är obegränsade. Baserat på detta vill vi också lyfta fram riskerna med handel. Det vill säga att du kan förlora pengar när du handlar online men det finns vissa steg du kan vidta för att skydda dina vinster, samtidigt som du minskar riskerna för handel.

Slutats: The News Spy

News Spy är en av de bästa och nyaste appen som sparar tid att följa trenden genom att ge dig siffrorna att handla med efter att ha analyserat och sammanställt data från marknaden. Plattformen och programvaran är väldigt lätt att använda utan dolda villkor och bindande användare för webbplatserna. Om du är trött på att tjäna kan du ta tillbaka dina intäkter och ta bort ditt konto, utan frågor. 

Vanliga frågor om The News Spy

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Enligt deras hemsida tjänar användaren upp till 5000 dollar om dagen. Enligt vårt test, mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Beror helt på mängden pengar som investeras.

 

Nej, din vinst är obegränsad inom The News Spy och det har rapporterats om miljonbelopp inom de första tre månaderna för vissa.

Som vid all handel med kryptovalutor eller aktier finns det risker. Ingen kan förutspå framtiden, inte ens robotarna. Ibland blir det fel och risken är då att man förlorar stora summor pengar.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar. De tar en viss % av de vinster användarna gör.

 

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med The News Spy. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.