Type to search

Populära Appar Som Underlättar Vardagsekonomin

Share

I denna artikel så listar vi 6 appar som alla kommer underlätta din vardagsekonomi och hjälpa dig hålla reda på både dina inkomster och utgifter för den delen.

Dreams

Just Dreams är en av pionjärerna bland tusentals olika spar appar. Den har ett flertal kreativa funktioner som är tänkta att inspirera dig att spara till just det du drömmer om så som att utbilda dig utomlands. Appen har en intuitiv design och är tämligen enkel att använda.

Opti

Denna app passar individer vilka önskar använda sig av en långsiktigt sparande form. Den ger dig möjligheten att skapa din egen portfölj utifrån det du gillar. Du har även möjligheten till personlig rådgivning samt möjligheten att göra kostnadsfria insättningar och uttag.

Tink

Om du är en person som vill ha ordning och reda samt kunna förstå var dina surt förvärvade pengar tar vägen så är Tink appen för dig. Du kan enkelt koppla ditt bankkonto och få en omgående överblick var dina pengar tar vägen med hjälp av kategorier, visuella effekter, och mer. Med andra ord så är denna app för dig som du tenderar att vara en kontrollfreak av den högre graden. 

Splitwise

Denna app gör splittrande av notan till en bagatell. Du kan enkelt skapa en grupp tillsammans med andra som närvarar vid tillställningar och sedan automatiskt få utgifterna beräknade samt vem som ska swisha till vem.

Karma

Idag så slänger vi tonvis med mat vilket är ganska onödigt med tanke på att miljarder medan människor svälter. Målet med denna app är att skapa en databas av restauranger och butiker vilka sedan notifierar sina användare om när de har utgående var ro till nedsatt pris som man kan köpa och konsumera utan att dessa slängs.

Shopgun

Idag så får svenska hushåll ta emot ungefär 50 kg pappersreklam årligen. Om vi lägger ihop alla detta så får man fram tre miljoner träd som vi skulle kunna spara genom att nyttja appen Shopgun. Alla reklamerbjudanden de som i vanliga fall skulle nackdelar i brevlåda i pappersform finns nu samlade på ett enda ställe.å s

Infografen är skapad av Studentum.se – Sveriges största söktjänst för eftergymnasiala studier. Studentum driver även yhutbildningar.se, distansutbildningar.se, komvuxutbildningar.se, yrkesutbildningar.se och allastudier.se. Besök gärna någon av hemsidorna för att hitta just din drömutbildning!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − fyra =