Type to search

Överfallslarm & försvarsspray – Bodyguard knockout

Share

Den svenska marknaden för överfallslarm och försvarsspray domineras av bl.a. företaget Bodyguard (www.bodyguard.se). Bodyguards webbutik har högsta kreditvärdighet och har dessutom intyg från polisen för alla sina produkter.  Priset på laglig försvarsspray ligger på 130kr/st och uppåt. Samtidigt så är priset på överfallslarm från 99kr/st. Enligt oss ett mycket billigt skydd som nästan kan jämföras med en försäkring.

Överfallslarm – Screamer omdömen och bäst i test

Bodyguard är ett bolag som säljer små men effektiva överfallslarm, försvarssprayer och andra produkter för att kunna skydda sig för angripandes som överfall, våldtäkt, rån och misshandel. Bodyguards överfallslarm Screamer är mycket litet och får enkelt plats på nyckelringen. Trots sin lilla storlek så tjuter överfallslarmet otroligt högt och mäter en nivå på hela 140dB! Vi skickar med en varning om att ljudnivån är så hög att den kan orsaka hörselskador om larmet hålls för nära örat.

Screamer är ett överfallslarm som kommer på en nyckelring, perfekt så du alltid har larmet nära till hands. Bodyguard Screamer 140dB erbjuder dessutom en stark ledlampa som kan lysa upp mörka stigar påvgen hem. För att aktivera larmet så dras en kort sprint ut och larmet tjuter så länge som sprinten är utdragen.
Läs mer och beställ Bodyguard Screamer 140dB överfallslarm!

Överfallslarmet Screamer 140dB har vunnit “Överfallslarm bäst i test” i Norska TV2 när tv-kanelen gjorde ett stort test över olika sorters personlarm.

Tekniska data hämtad från Bodyguard.se

 • Ljudstyrka: 140dB
 • Funktioner: Larm, LED, nyckelring
 • Räckvidd: mycket långt
 • Batterier: 3xLR44 (ingår)
 • Storlek: 40mm x 60mm x 12mm
 • Vikt: 34 g
 • Garanti: 5 år

överfallslarm bodyguard screamer 140db

 

Laglig försvarsspray bäst i test – Bodyguard knockout v.2

De ca 70 stycken omdömena på Bodyguards hemsida visar nästan alla högsta betyg. Som ni ser i namnet, Bodyguard knockout v.2 (Länk till produkten), så är det en andra och uppdaterad version av den ursprungliga försvarssprayen. Den nya lagliga försvarssprayen har bland annat följande uppdateringar jämfört med den gamla:

 • Sprayen innehåller röd färg och märker angriparen för senare identifiering
 • Räckvidd på upp till hela fyra meter
 • Laglig försvarsspray med maximal effekt när det gäller att förblinda angriparen under en period
 • Ny ventil och högre tryck vilket ger både ökad användarvanlighet och räckvidd

Bodyguard Knock Out v.2 har tagits fram med en ny substans som liknar en sorts gel. Perfekt avvägd storlek på dropparna till munstyckets storlek gör att räckvidden maximeras samtidigt som vindkänsligheten minskar. Ytterligare en fördel med gelsubstansen är att den fäster bättre, snabbare och blir ännu obehagligare för angriparen.

Bodyguard ersätter din använda Knock Out försvarsspray mot uppvisande av polisanmälan samt kvitto från köpet. Gäller inom två år från köpet.

Bolaget erbjuder en laglig försvarsspray som de helt själva har tagit fram. Flera stora tidningar har skrivit artiklar om människor som har klarat sig undan förgriparna genom att använda sig av “röd försvarsspray på burk”. Bodyguard knockout v.2 förblindar angriparen och slår därmed ut förgriparen ur spel under en period. Givetvis fungerar försvarssprayen lika bra vid överfall, våldtäkt, rån och misshandel.
Läs mer och beställ Bodyguard Knockout v.2!

laglig försvarsspray bodyguard knockout v2

Köp överfallslarm och försvarsspray online

Det finns givetvis många olika överfallslarm och olika sorters försvarsspray på marknaden. Vi på Finanso har dock själva valt att beställa hem Bodyguard knockout v.2 till nära och kära. Vi är glada att ingen har behövt testa dessa skarpt, men vi rekommenderar dig att beställa din billiga livförsäkring idag! Här kan du läsa fler Bodyguard omdöme och test. Läs mer och beställ här nedanför:


Ej sponsrad artikel. Artikeln innehåller däremot samarbetslänkar.

Finanso.se (Innehåller samarbetslänkar)

Finansos mål är att hjälpa privatpersoner till en bättre privatekonomi. För att göra det erbjuder vi bland annat jämförelsetjänster för att sänka kostnader och guider för hur du kan investera dina pengar. Allt material på Finanso.se är alltid kostnadsfritt för dig som läsare och besökare.

  1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + 1 =