Type to search

Moregolf Mastercard – omdöme & recension om kreditkortet

Share

Det finns en mängd olika specialiserade kreditkort på marknaden, och det är inte alltid lätt att veta vilket som passar just dig bäst. Ett nytt som har lanserats heter MoreGolf och är till för dig som tycker om att kombinera ditt intresse för golf med att göra bra ekonomiska affärer. Det behövs att vissa kriterier uppfylls innan du kan bli en av dem som handlar med detta spännande kort, och vi kommer såklart gå igenom allt det finstilta när det kommer till användandet av MoreGolf kortet. Det finns en mängd fördelar med att använda MoreGolf i jämförelse med andra kort, eftersom det finns så många olika samarbetspartners involverade. Läs vidare för att se varför MoreGolf är det bästa valet för dig.

moregolf mastercard kreditkort
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

MoreGolf Mastercard är det perfekta kreditkortet för dig som spelar golf

Det har länge funnits ett tomrum på marknaden när det kommer till att kombinera sportintresse med ekonomi – i alla fall när det kommer till kort av olika slag. Som tur är har nu Mastercard kommit igång med sin satsning på MoreGolf, vilken kombinerar ditt golfintresse med bra förmåner från världens alla hörn. Det är genom ett samarbete med Svenska Golfförbundet som kortet har tagits fram, och det finns tillgängligt för alla som är medlemmar i en svensk golfklubb som är ansluten till förbundet. Vid ansökan kan du också ange din hemmaklubb, för att ge dem extra stöd och ge dig bättre, anpassade förmåner.

MoreGolf Mastercard är ett perfekt sätt att samla bonus på och runt golfbanan

MoreGolf Mastercard är ett perfekt kort för dig som vill kunna få bonus på alla dina inköp. Varje gång du använder ditt kort, vare sig det handlar om att köpa nya klubbor, köpa en ny bil eller fylla på i kylskåpet, så kommer du få poäng in på kortet – 1 poäng per krona du handlar för. Dessa poäng kommer sedan att omvandlas till bonuscheckar som du kan använda till att betala med hos MoreGolfs samarbetspartners.

För varje 10 000 poäng du kommit upp i kommer du få ut en bonuscheck på 100 kronor. Om du är nyfiken på hur många poäng du har just nu kan du alltid kika på ditt kontoutdrag, där står de listade. Det finns en hel del samarbetspartners som godtar bonuscheckarna som betalning, här är några av dem.

 • Skistar
 • Hertz
 • Dormy
 • Best Western Hotels & Resorts
 • Golf Service
 • Mabi
 • Europcar
 • Golfstore

Kom ihåg att du också kommer få rabatter och specialerbjudanden från dessa företag när du börjar använda ditt MoreGolf kort.

Med MoreGolf kreditkort kan du betala precis som du vill

När du använder ditt MoreGolf kort kommer alla dina köp att hamna på en månadsfaktura, som kommer till dig i slutet på varje månad. Om du vill kan du dela upp betalningen på denna, det lägsta du behöver betala är 3 % av summan i månaden, och du kan komma ner till 150 kronor i månadsavgift som lägst. Hur många dagars kredit utan ränta du får på dina inköp beror lite på när du gör dem, som mest kan du få 55 dagar.

Ett annat plus med att ha detta kort är att du två gånger per år kan köra med en betalningsfri månad. Detta betyder att du inte behöver betala i slutet på månaden som dina inköp har gjorts, utan din faktura kommer istället månaden därpå. Du behöver ha tre månaders mellanrum på dina betalningsfria månader, annars är det fritt att ta ut dem vilken månad du vill.

Få ut pengar direkt genom saldoöverföring

Ibland behöver man få ut pengar i handen, eller in på bankkontot, och med detta kort är det inga problem att fixa. Det enda du behöver göra är att göra en saldoöverföring på minst 500 kronor, då kommer pengarna att dyka upp direkt. Du kan välja på att ringa upp kundservice, fylla i en blankett eller logga in på dina sidor på hemsidan – vilket du än väljer kommer du snabbt att få ut dina pengar.

Passa på att delbetala golfklubben med MoreGolf Mastercard

Eftersom det här är ett golfkort kan du såklart få fördelar när det kommer till sportens utgifter. En regelbunden sådan är såklart medlemsavgiften till din klubb, och denna kan du betala på delbetalning genom ditt MoreGolf kort. Du kan välja att betala den på antingen ett hel- eller halvår, vilket du än väljer kommer du få det räntefritt. En avgift på 29 kronor tillkommer per månad.

MoreGolf är ditt nya medlemskort

Det som är så smidigt med MoreGolf är att det förutom att vara ditt nya kreditkort också kommer bli ditt medlemskort till din golfklubb, vilket innebär ett kort mindre att hålla reda på i plånboken. Du kan göra precis samma saker med MoreGolf kortet som du kan med ditt gamla medlemskort, till exempel kan du anmäla dig till tävlingar, fixa till din handicap, boka in nya starttider, eller utnyttja din rabatt på samarbetsklubbarna direkt med kortet – du får upp till 50 %.

MoreGolf kreditkort ger även många fördelar när det kommer till försäkringar

MoreGolf ger dig inte bara fördelar när det handlar om betalningar, du kommer också få tre försäkringar på köpet. En Hole in One-försäkring, en klubbförsäkring och en kompletterande reseförsäkring, som bland annat ger dig betalningsskydd och avbeställningsskydd.

Några snabba om kortet

 • Årsavgiften ligger på 295 kronor.
 • Upp till 55 räntefria dagar.
 • Kreditgränsen går upp till 160 000 kronor.
 • Din effektiva ränta ligger på 16.04 %.

MoreGolf är det perfekta kreditkortet för dig som spelar golf

Om du funderar på att skaffa ett kort som ger dig fördelar på allt du handlar, kan erbjuda dig rabatter på både medlemsklubben och på de många samarbetspartners som MoreGolf har, om du vill ha fler försäkringar utan att få fler utgifter och dessutom vill kunna styra dina återbetalningar – då är MoreGolf ett perfekt kort för dig. Det här är ett kort som inte passar alla, men för dig som är medlem i en golfklubb och vill få ut mer av ditt spelande är MoreGolf ett komplement du inte klarar dig utan.

Det finns idag inget annat kort som tillåter dig att få så mycket fördelar genom ditt golfmedlemskap, och det råder ingen tvekan om att det är skräddarsytt för dig som vill ta din swing till nästa nivå. Att ansöka om MoreGolf går snabbt och smidigt, du kan göra det redan idag – och boka in tee-tiden till imorgon!
Läs mer och ansök till MoreGolf Mastercard här!

MoreGolf Mastercard

9.5

Golfbonusar

10.0/10

Bonusar på inköp

10.0/10

Reseförsäkringar

9.0/10

Låst bonus till utvalda partners och golfbanor

8.5/10

Avgifter

10.0/10
Finanso.se (Innehåller samarbetslänkar)

Finansos mål är att hjälpa privatpersoner till en bättre privatekonomi. För att göra det erbjuder vi bland annat jämförelsetjänster för att sänka kostnader och guider för hur du kan investera dina pengar. Allt material på Finanso.se är alltid kostnadsfritt för dig som läsare och besökare.

  1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

två × 1 =