Type to search

Låna 1000 kr – låna pengar utan UC med bankid

Share

Sitter du i sitsen där du behöver låna 1000 kr för något mindre inköp eller behöver du låna pengar utan uc med bankid? Då finns det snabblån som dessutom betalas ut på bara några minuter till ditt bankkonto. Observera att dessa lån är inget vi rekommenderar om det verkligen inte behövs. Bankerna lånar ut dessa snabblån med mycket hög ränta och det kan bli dyrt i slutändan. 


Låna 1000 kr – lån utan kreditupplysning

Genom att dra i reglagen här ovanför så kan ni välja om ni vill låna 1000 kr eller den summa som passar just för dig. De olika bankerna erbjuder olika villkor och det är därför mycket viktigt att läsa igenom dessa ordentligt. Om ni vill läsa mer om en bank och deras erbjudande så klickar ni på den gröna knappen med texten Ansök.

När du väljer att låna 1000 kr så får du erbjudande om många olika räntor av bankerna. Du får dessutom olika erbjudanden om betalningstid där kortaste tiden är runt 5 dagar och längsta runt 365 dagar. Även det kan vara bra att väga in i ditt beslut innan du väljer att låna pengar.

Låna pengar utan UC med bankid

Har du en finansiell bakgrund som inte är helt felfri? Det är inga problem, flera av bankerna i listan erbjuder dig att låna pengar utan UC med bankid på bara några minuter. Genom att klicka på knappen Läs mer under varje bank så kan du se vad som tillåts och inte tillåts. De flesta bankerna låter dig ansöka med hjälp av bankid och flera tillåter lån utan kreditupplysning, eller åtminstone lån trots betalningsanmärkningar.

Behöver du låna pengar under en längre tid? Isåfall rekommenderar vi istället att ni använder vår jämförelsetjänst för privatlån där räntorna generellt sett är lägre och du kommer alltså undan billigare. Privatlån ges till personer som vill låna större summor och passar inte lika bra för den som är ute efter att låna 1000 kr snabbt.

Snabblån är dyrt även om det bara handlar om att låna 1000 kr

Precis som rubriken säger så är snabblån av alla dess former dyra. Till och med mycket dyra. Räntor kan variera från två till tresiffriga belopp och blir således en mycket dyr historia om de inte betalas av så snabbt som möjligt. Vi på Finanso tycker att du alltid bör överväga en extra gång om du verkligen behöver genomföra ett snabblån om du verkligen inte måste låna 1000 kr. Vi tror att många som lånar en så pass liten summa hade klarat sig utan att genomföra lånet. Överväg en extra gång!

Lån utan kreditupplysning

De aktörer som väljer att erbjuda lån utan kreditupplysning till personer som söker snabblån på t.ex. 1000 kr är ofta mycket dyra. Eftersom bankerna tar en högre risk att låna ut pengar till personer utan att göra en kreditupplysning. Likaså gäller folk med betalningsanmärkningar, det kommer därför att kosta därefter. Läs mer om kreditupplysningar hos UC här!

Sitter du i den sitsen att du inte kan välja några andra alternativ? Då skickar vi med dig tipset att betala av lånet så fort som möjligt. Ta aldrig ett nytt lån för att betala av ett gammalt, det skulle isåfall bara gräva din grav ännu djupare. Använd tjänsten här ovanför för att hitta de bästa erbjudandena och låna 1000 kr idag.

Finanso.se (Innehåller samarbetslänkar)

Finansos mål är att hjälpa privatpersoner till en bättre privatekonomi. För att göra det erbjuder vi bland annat jämförelsetjänster för att sänka kostnader och guider för hur du kan investera dina pengar. Allt material på Finanso.se är alltid kostnadsfritt för dig som läsare och besökare.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *