Jämför kreditkort för att hitta det bästa kreditkortet 

Hitta bästa kreditkortet genom att jämföra kreditkort. Om du använder Finansos tjänst på denna sidan så kommer du en bra bit på vägen. Jämför kreditkort genom att dra i spakarna för vad som passar bäst i just ditt fall. Varför funderar du på att skaffa ett kreditkort? Är det för att din ekonomi är ostabil eller vill du enbart ha det som en säkerhet vid oförutsägbara situationer? När man handla med kreditkort så innebär det automatiskt att man ”lånar pengar” av någon annan som man sedan ska betala tillbaka. Tänk på att jämföra kreditkort innan du skriver under något.

Fler artiklar om kreditkort

Kreditkort utan UC
MoreGolf Mastercard

Bästa kreditkortet 2018 - våra tre favoriter!

Här nedanför har vi sammanställt den viktigaste informationen om våra tre favoriter när det kommer till det bästa kreditkortet 2018. Uppgifterna är manuellt inmatade vilket kan innebära att varje bank kan ha gjort justeringar i efterhand. Klicka på knappen under varje kreditkort för att läsa mer och ansöka kostnadsfritt hos respektive utgivare. Finanso är inte kreditkortsutgivare, vi förmedlar endast jämförelser mellan olika kreditkort och betalkort. Var noga med att jämföra villkoren på bankens hemsida så du har full koll på allt innan du ansöker om ditt nya kreditkort.

Bank Norwegian Kreditkort
Bästa kreditkortet på resan 2018
Gratis kreditkort
Kreditkort med reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår
bank norwegian kreditkort
bästa kreditkortet
✓ Årsavgift: 0 kr
✓ Kreditgräns: 0-100000kr
✓ Räntefritt: 45 dagar
✓ Ränta: 19,99%

Ansök kostnadsfritt

Marginalen Gold Kreditkort
Bästa kreditkortet 2018 enligt Finanso
15 smarta försäkringar ingår
Lång räntefri kredit upp till 54 dagar
Kampanj: kostnadsfritt första år!
Vid betalning av total skuld utgår ingen ränta för köp
marginalen gold kreditkort
bästa kreditkortet
✓ Årsavgift: 0kr första året (195 kr)
✓ Kreditgräns: 15000-100000kr
✓ Räntefritt: upp till 54 dagar
✓ Ränta: 16,90-17,73%%

Ansök kostnadsfritt

Re:member Flex kreditkort
Mycket bra allround kreditkort
Personliga räntor
Speciella rabatter i +250 butiker
Ingen årsavgift
remember kreditkort bästa kreditkortet 2018
bästa kreditkortet
✓ Årsavgift: 0 kr
✓ Kreditgräns: 10000-50000kr
✓ Räntefritt: 56 dagar
✓ Ränta: 14,94%

Ansök kostnadsfritt

Bästa kreditkortet - jämför kreditkort

Vilket är det bästa kreditkortet i Sverige? Vad innebär definitionen ”det bästa”? Ordet bästa innebära väldigt olika för alla beroende på ens prioriteringar och syfte. För dig kanske det innebär antalet dagar för räntefri betalning medans för någon annan kan kreditkortsgränsen vara avgörande. Vissa söker bästa möjliga poäng för varje krona som sedan kan bytas ut mot produkter eller tjänster. Beroende på vad du söker är det alltid viktigt att jämföra kreditkort!

Jämför kreditkort för att hitta den bästa kreditkortet

Lyckas man betala tillbaka månaden efter så betalar man inga avgifter men väljer man att dela upp betalningen, då kan man räkna med att få betala ränta, ytterligare en viss procent på beloppet som en avgift. Det finns flera fördelar med att skaffa ett kreditkort men största nackdelen är att om du inte kan betala tillbaka pengarna senast månaden efter kan det bli dyrare än vad det hade gjort om du väntat med ditt inköp.

Därför ska du tänka igenom ytterligare en gång innan du skaffar ett kort och glöm inte; jämför kreditkort. Alla kreditkortsgivare har olika krav kring kreditgränsen men enligt vår undersökningar är inkomst en viktig och avgörande faktor. Många gånger räcker ett deltidsjobb för att man ska få en kredit på minst 10 000kr.

Jämför kreditkort & spara pengar

Rekommendationerna är viktiga. Det skapar trygghet och tillit men det är viktigt at även själv skaffa sig en egen uppfattning om det företag du funderar att skaffa ett kreditkort hos. Att jämföra kreditkort ger dig en bättre insyn i vad kreditbolagen erbjuder samt vilka avgifter som du ska ta hänsyn till. Vi rekommenderar Kortios tjänster när du ska jämföra kreditkort.

Har du bestämt dig för att skaffa ett kreditkort så är det viktigt att tänka smart och spara pengar. Att handla på kredit är vanligt i Sverige men det ska inte innebära att man ska betala 50 % av beloppet i enbart avgifter.

Vårt bästa tips är att undersöka följande 5 faktorer när du ska jämföra kreditkort (innan du skaffar ett kreditkort):
- Årsavgift
- Antal dagars räntefri betalning
- Vad är räntan
- Kortavgift vid uttag
- Poäng och rabatterbjudande

 

Vanliga misstag när man handlar med kreditkort

Har du någonsin tänkt på vilket som är det vanligaste misstaget man kan göra när man handlar på kredit? Vilket är det misstag som allt fler gör år efter år trots att det är något man undermedvetet vet att man bör undvika. Många hamnar i kreditkortsfällan genom att de maxar sin kreditgräns och handlar för hela summan. När sedan räkningen kommer får många svårt att betala. Detta leder till att man får delbetala beloppet och summan ökar istället på grund av räntan som då tillkommer. Se till att ha råd att betala beloppet, oavsett om du tänker betala allt på en gång eller via delbetalning.

Tänk på att om du fortsätter att handla på kortet följande månad ökar skulden och även avgifterna. Du kan undvika misstaget genom att vara varsam när du använder kortet. Det är viktigt att vara ärlig mot sig själv och alltid tänka två gånger om du verkligen har råd att betala tillbaka till kreditbolaget. Det handlar alltid om ekvationen pengar in mot pengar ut, har du obalans i vår ekvation så tycker vi att du ska tänka till en extra gång innan du skaffar dig skulder. Kontakta oss gärna för smarta tips och råd som kan påverka din ekonomi i rätt riktning.

Passa på att jämföra sparkonton när du ändå är igång!

Bästa kreditkortet

Vilket kreditkort är bäst? Det är givetvis helt individuellt och svårt att svara på utan att veta varje människas situation. Ger det bästa kreditkortet bonus? Eller söker du ett kort som enbart erbjuder låga avgifter? Tack vare guiden och jämförelsetjänsten på vår site så ska du däremot kunna komma fram till vilket som är det bästa kreditkortet för just dig. Testa dig fram genom att dra i de olika spakarna för att sökmotorn ska ta fram de bästa kortet för just dig.

Jämför kreditkort för att hålla nere avgifterna

Vi tycker att det är mycket viktigt att du jämför kreditkort istället för att bara välja första bästa. En del kort har en högre avgift men erbjuder även olika sorters bonusar, samtidigt som många kort inte erbjuder några bonusar men däremot en lägre avgift. Andra bra punkter att tänka på när du jämför kreditkort kan vara följande:

  • Vilka kostnader och avgifter har kortet?
  • Vilken effektiv ränta har kortet?
  • Vilka förmåner har kortet? Bonusar när du t.ex. reser ofta shoppar mycket eller erbjuder banken några extra försäkringar genom sitt kort?

Kreditkort jämförelse

Vi har sammanställt alla olika kort på en plats och har gjort det så lättöverskådligt det bara går för dig som besökare att kunna hitta vad som passar just dig bäst. De olika utgivarna passar olika bra när du t.ex. har planerat att låna ett visst belopp eller om du är i en viss ålder. Det är därför viktigt att du använder vår jämförelsetjänst!

Betalkort och Bankkort

Då kontanter håller på att försvinna från samhället i Sverige så äger nästan varenda svensk ett betalkort. Ett betalkort är det som majoriteten av befolkningen använder nästan varje dag. Du har pengar på ett bankkonto och när du betalar med ditt bankkort så dras pengarna direkt från ditt sparade kapital. Använder du istället ett kort med kredit så betalar du med lånade pengar från banken. Det kostar dig, som vi tidigare har nämnt, en avgift och ränta men kan samtidigt vara värt det i många lägen.

Eftersom du kan låna pengar snabbt med hjälp av ett kreditkort så passar det inte bra för människor som har problem när det kommer till privatekonomi. Likaså är det rent ut sagt ekonomiskt farligt för människor med t.ex. spelberoende att äga ett kort med kredit. Lider du av problem med spelberoende eller liknande? Då rekommenderar vi starkt att du håller dig till ett betalkort. Då har du endast ditt eget kapital som kan förbrukas.

Kreditkort bonusar

Många som skaffar sig ett kort gå mycket på vad de får för kreditkort bonus. Det finns många olika sorters bonusar och det gäller att hitta de kortet som passar dina ändamål allra bäst. Här nedanför listar vi ett par alternativ som kan vara intressant för dig att väga in när du väljer ditt kort:

Kreditkort och bensinkort med drivmedelsrabatt
Kör du många mil i bilen? Isåfall bör Shell Mastercard, OKQ8 Visa eller Preem Mastercard vara något för dig. Kreditkortens bonus brukar innebära ett 15-25 öre i rabatt per tankad liter. OKQ8 kreditkort har dessutom 2% bonus på alla sina stationer.

Kreditkort med flyg- och reserabatt
Ett av de bästa kreditkorten för dig som reser och flyger ofta är SAS EuroBonus World Mastercard. Här ingår t.ex. reseförsäkring och du får poäng på allt som handlas via kortet. Dessutom en kredit på upp till 200 000kr.

Kreditkort storhandla mat
Har ni en stor familj som betalar stora summor för mat varje månad? Då kan t.ex. ICA bankkort Plus som erbjuder extra priser i butikerna, bonus på varje spenderad krona i butikerna och allriskförsäkring ingår på allt som köps genom kortet. Här erbjuds en kredit på 20 000-100 000kr.

Bästa betalkortet på marknaden

Vilket är då det bästa betalkortet? Eftersom att ett betalkort är annorlunda jämfört med kort innehållande kreditlina så gäller det att titta efter andra komponenter för att få fram vilket som är det bästa betalkortet för just dig. Det kan återigen finnas bonusar att hämta samtidigt som du bör ha koll på årsavgifter som kan skilja sig en hel del. Vi rekommenderar att du jämför kreditkort med hjälp av Kortios tjänster för att hitta det bästa kreditkortet och det bästa betalkortet.

Beroende på vad du söker är det alltid viktigt att jämföra kreditkort och använda en bra kreditkortsjämförelse.