Type to search

Finanstwitter - största twitterprofilerna inom ekonomi och börsen

I april 2019 genomförde vi en omröstning där besökare på Finanso.se fick rösta på sin favoritprofil. I omröstningen deltog ca 600 personer och ni hittar resultatet här nedanför. Givetvis finns det många fler intressanta twitterprofiler och det är stor chans att vi kan ha missat flera som bör få en plats här nedanför. Vi ber om ursäkt om er twitterfavorit inte fanns med på listan och håller tummarna för att ni istället hittar nya inspirationskällor!

Investera i aktier genom prisbelönta Avanza bank

Avanza bank har återigen vunnit pris för “Sveriges nöjdaste sparare” genom SKI. Öppna ditt investeringssparkonto och börja handla aktier idag!

Aktier för nybörjare - Avanza bank

33 populäraste twitterprofilerna på finanstwitter [OMRÖSTNING]

Här ser ni ett cirkeldiagram över hur fördelningen av rösterna delades ut. Nicklas Andersson plockade förstaplatsen med 12,00% av rösterna. Andra plats gick till Alexander Eliasson och sista pallplatsen plockades av Lundaluppen och Erik Hansén som delade på 7,00%. Ytterligare 26st profiler fanns med i omröstningen men lyckades inte knipa en plats i diagrammet.

Finanswitter-största twitterprofilerna ekonomi och börsen

En intressant punkt är att flera av de som är framröstade till topp 10 faktiskt inte har någon blogg. Omröstningen bestod av flera delar och du hittar resterande resultat här: Bästa aktiebloggarna , Vem hade du valt till att förvalta ditt kapital? och Bästa aktiepoddarna.

Finansos favoritprofiler på Finanstwitter

Här nedanför har vi listat 16 stycken olika twitterprofiler från det så kallade “Finanstwitter”. De är inte rangordnade på något sätt, vi rekommenderar att du följer alla för att få olika åsikter, synpunkter och spaningar.