Type to search

CryptoSoft Kryptorobot

CryptoSoft Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Världen av digitala valutor blomstrar snabbt i en bona fide ändring för finansvärlden. Varje dag utvecklas applikationer som stör status quo för att använda kryptokurser. Det beror på att miljoner människor inser potentialen i ett decentraliserat monetärt system som utnyttjar sina användares resurser.

Förutom att ändra hur finanser fungerar idag, erbjuder cryptocurrency ekosystem investeringsmöjligheter som kan göra dig extremt rik om du vidtar åtgärder och utnyttjar handelsmöjligheterna snabbt. Sedan de introducerades för några korta år sedan har de stora digitala valutorna ökat i värde till en otrolig grad och de fortsätter att stiga även i dag. Precis som med all ny teknik som allmänheten fortfarande klarar av är cryptocurrency-värden flyktiga och benägna att plötsliga prisförändringar.

Denna översyn granskar ett nytt handelssystem som kallas CryptoSoft, som är en otroligt kraftfull handelsprogramvara som hjälper alla typer av handlare att förstå och tjäna på handel med digitala valutor.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Erfarenheter från CryptoSoft

När Finanso testade CryptoSoft så gjorde vi först lite research på botten. Det stod klart att många inte alls uppskattade handelsroboten och många sa att det var ett scam som inte går att tjäna pengar på. Vi har dock kommit fram till motsatsen och kan inte överhuvudtaget se några problem med att använda CryptoSoft för att tjäna pengar på kryptovaluta handel.

Mjukvaran bygger på en kraftfull algoritm och automatiserar handeln åt dig med hjälp av AI eller Machine learning. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt. 

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från CryptoSoft och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Testa CryptoSoft

Du kommer att se i denna recension att CryptoSoft inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Fungerar CryptoSoft?

CryptoSoft är en mjukvara som fungerar genom att ansluta till ledande, pålitliga mäklare och ge dig exakta signaler för att du ska kunna handla med cryptocurrency CFD. CFD: er, även kända som Contracts for Difference, är avtal som låter dig förutsäga värdet på en specifik digital valuta under en bestämd tidsperiod. När du handlar med CFD: er behöver du inte faktiskt hålla några kryptokurser – allt du gör är att helt enkelt förutsäga vilken riktning ett mynt kommer att röra sig, antingen upp eller ner. Ingenting kan vara enklare!

Eftersom CFD-handel köper en hävstångsprodukt kan du ange en position på marginalen genom att sätta in en liten bråkdel av tillgångens fulla värde. Margin erbjuder CryptoSoft-handlare exponering för den massiva cryptocurrency-marknaden utan att binda upp stora mängder av deras handelskapital. Dessutom är vinsterna från handel med CFD: er en indikation på tillgångens fulla värde vid stängning, vilket innebär att marginhandel ger dig chansen att tjäna massiva vinster för en relativt liten utgift.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin CryptoSoft och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 85% av alla våra trades
 • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om CryptoSoft

Vad är CryptoSoft?

CryptoSoft är en avancerad automatiserad handelsprogramvara som genererar handelssignaler och fungerar oberoende och erbjuder sina användare oöverträffade handelsresultat. Det som gör att programvaran verkligen sticker ut från andra liknande handelssystem är dess flexibilitet – tillräckligt enkel för användning av människor som bara börjar handla med cryptocurrencies, samtidigt som den är tillräckligt kraftfull för att tillgodose behoven hos mer erfarna handlare som önskar mer avancerade kapaciteter.

Teamet bakom utvecklingen av mjukvaran fick reda på att det fanns ett gap mellan de närmaste handlarnas behov och vad som erbjuds av befintlig algoritmisk handelsprogramvara från de tidigaste dagarna av cryptocurrency-boom. CryptoSofts VD, Thomas Green, beslutade att sammanföra ett team av begåvade och dedikerade mjukvaruutvecklare, Wall Street finansiella experter och bankirer för att designa en revolutionerande bilhandlare.

Hur fungerar CryptoSofts Programvara?

CryptoSoft är CFD-handelsprogramvara som ger dig allt du behöver för att dra nytta av rörelserna i priset på olika kryptokurser, oavsett din handelsupplevelse. Systemet guidar dig mot att göra de bästa handeln genom att kontinuerligt skanna marknaden och hjälpa dig att förutse rörelser innan de händer. När en handelsmöjlighet har identifierats skickar CryptoSoft dig en handelssignal som anger att cryptocurrency ska handlas, när du ska handla med den och om du ska gå långt eller kort. Att handla digitala valutor kan inte bli enklare!

Programvaran som Thomas Green och hans team har utvecklat har byggts för att bestämma möjligheter på cryptocurrency-marknaden med hög noggrannhet. Den höga möjliga framgången, när man använder CryptoSoft för att handla, kan tillskrivas skickligheten och erfarenheten hos de människor som utvecklade programvaran och de finansiella experter som rådde dem. Förmågan att korrekt förutsäga riktningen för ett tillgångspris innan det inträffar innebär att du är placerad i en strategisk position för att tjäna på prisförändringar, i endera riktningen.

Mr Green och hans team började arbeta på CryptoSoft 2011, då flaggskeppet i cryptocurrency-världen, Bitcoin, bara började få investerarnas uppmärksamhet. Sedan 2013 har CryptoSoft-teamet utfärdat mer än 77 uppdateringar av programvaran och fortsätter att finjustera den för att säkerställa att den fortsätter att leverera ännu mer exakta signaler som leder till konsekvent vinst.

Att investera i cryptocurrency CFD kommer att göra nästa våg av investeringsmiljonärer, så det är viktigt att du kommer in så snart som möjligt. Men marknaden är mycket volatil och om du ska njuta av de vinster som är möjliga genom att handla digitala valutor behöver du pålitlig handelsprogramvara som CryptoSoft.

Hur Du registrerar dig på CryptoSoft

Vi kommer nu att gå igenom hur du skaffar dig ett konto på deras hemsida. Hur du kommer igång med handel och börjar gå med vinst. Följ bara våran steg för steg guide här nedan så kommer du vara igång på nolltid.

När du öppnar Cryptosoft-webbplatsen kommer du till höger på sidan att bli ombedd att skriva ditt namn och din e-postadress för att få tillgång till ytterligare information om Cryptosoft.

Steg 1: Registrering

Registreringsprocessen är gratis och ganska enkel. Ditt förnamn, efternamn, e-postadress, lösenord och telefonnummer är vad som krävs. Efter det får du en verifieringskod på din e-post. Du kommer att bli ombedd att infoga den koden i slutet av din registreringsprocess. Det kommer att vara det sista steget i din registrering.

Steg 2: Insättning av kapital

För att faktiskt börja handla och tjäna pengar ombeds du att göra en insättning på minst 250 dollar. Du kommer att omdirigeras till en webbsida där du kan sätta in pengarna via Bitcoin, betalkort och kreditkort, Neteller eller Pay Retailers. Det finns verkligen ett bra utbud av betalningsalternativ, vilket gör detta steg i registreringsprocessen enklare jämfört med system som Bitcoin Revolution, där betalningsvalen för att göra insättningar inte är så varierande.

Steg 3: Handel via Demoversionen

Innan du gör insättning är demohandeln inte ett alternativ. Genom att använda det skulle användarna kunna se hur Cryptosoft-appen skulle fungera med riktiga pengar och kanske skulle övertyga dem att sätta in pengar på kontot. Men du har tillgång till handelshistorik och alternativ för att få en uppfattning om hur roboten faktiskt ser ut innan riktiga pengar blir involverade.

Steg 4: Handel

När du har sagt in pengar på ditt CryptoSoft-konto kan du börja handla. Du köper och säljer mynt i princip för att göra vinst. Innan du inleder automatisk handel kommer du att bli ombedd att ställa in risknivån till “låg”, “medium” eller “hög”, infoga de maximala mängden handel du vill göra och hur mycket du vill investera och vinna för varje handel. CryptoSoft-botten följer en algoritm som kommer att föreslå vilka investeringar du ska göra.

Ju bättre koll du har på de olika inställningarna, desto större är chansen för att göra vinst. Vi rekommenderar därför att börja smått för att lära känna programvaran och plattformen för att sedan successivt öka beloppet. Kom ihåg att det alltid finns en risk att hela ditt investerade belopp går förlorat. Det finns inga garantier.

CryptoSoft: Nyckelfunktioner

Cryptosoft skriver på sin hemsida att användare kan tjäna upp till 5000 dollar. Det hade väl inte vart fel, men det låter för bra för att vara sant om du frågar oss. Vårt test kan inte bekräfta att det går att tjäna dessa summorna men eftersom vi tjänade pengar vid testet kan vi förvisso inte heller dementera det. Men det tar tid att tjäna stora summor.

 

Det är bra att de har ett verifieringssystem och att det går smidigt att ta sig igenom med goda avsikter. 

Det går snabbt att sätta in pengar och är en smidig process där de tar emot de flesta stora namn som paypal, bank, kreditkort osv. Uttag är heller inga problem och sker inom 24 timmar från det att du initierat processen.

 

Ja det finns inget olagligt med att använda en handelsrobot. Det finns dock inga insättningsgarantier som det hade gjort om du kanske använt exempelvis Swedbank eller SEB.

CryptoSoft har inga dolda avgifter. Det kanske kan tycks konstigt att de inte tar betalt för sin programvara, men så har de valt att ha det.

 

Det finns blandade recensioner, såklart. Som med allt som finns att köpa på nätet eller registrera sig på kommer det finnas olika användarberättelser. Vissa gillar programvaran, andra inte. Man kan inte vara alla till lags, men de som använt programmet enligt konsten alla regler och lyckats tjäna pengar har också varit i regel nöjda med appen.

 

De har både live-chat och mailsupport. Chatten ger svar snabbare men mailkontakten kanske är smidigare om du ändå har mailen uppe. Beror på vilket du föredrar, men svar får du oftast snabbt inom några minuter.

Varför Handla med CryptoSoft?

Några av anledningarna till att tusentals människor använder CryptoSoft inkluderar:

 • En hög noggrannhetsnivå: CryptoSoft är utan tvekan en av de mest exakta leverantörerna av handelssignaler för cryptocurrency-marknaden. Förutom det avancerade assisterade handelsläget kan systemets algoritmer generera mycket exakta realtidshandelssignaler som gör det möjligt för användare att handla Bitcoin och andra cryptocurrencies med lönsamhet.
 • Cutting Edge Technology: Byggt av några av de mest begåvade mjukvaruutvecklarna på marknaden, slår CryptoSoft systemet genom att ”hoppa framåt” på cryptocurrency-marknaden och göra det möjligt för dig att utföra affärer innan andra har haft en chans att reagera eller analysera potentiella rörelser.
 • Snabba och enkla uttag: CryptoSoft-användare kan snabbt och säkert sätta in eller ta ut pengar från sina handelskonton sömlöst.
 • Enkel registrering: Det är enkelt att öppna ett CryptoSoft-konto – det kräver endast en användare att fylla i ett kort registreringsformulär på programvarans webbplats.
 • Bekvämlighet: Eftersom programvaran är webbaserad kan den användas när som helst och var som helst med en dator, bärbar dator, surfplatta eller smartphone.

Är det Möjligt att Tjäna Pengar med CryptoSoft?

Oavsett hur exakta dina förutsägelser är, när du försöker tjäna pengar som handlar med ett nytt instrument som kryptokurser, är det viktigt att du investerar dina pengar med en pålitlig mäklare. Det är onekligen att CryptoSoft är en handelsprogramvara som fungerar i en miljö som är full av svindlare som erbjuder bedrägliga tjänster. För att säkerställa att dina pengar är säkra samarbetar CryptoSoft endast med de mest pålitliga online-kryptomäklarna som finns tillgängliga. Mäklarna har valts ut för hand och erbjuder en allomfattande handelsmiljö. Detta inkluderar en intuitiv handelsplattform, tillgång till handelsresurser och verktyg samt professionell kundservice.

Slutats: CryptoSoft!

En titt på CryptoSoft-webbplatsen ger ytterligare bevis på att programvaran är över förväntan. Det finns dussintals vittnesmål från några av de många glada användarna som har gjort enorma mängder pengar och upplever ekonomisk frihet tack vare handel med CFD med CryptoSoft. Alla dessa användare bekräftar att programvaran levererar allt det lovar, och att teamet bakom programvaran har sina kunders bästa intressen i åtanke. Kort sagt är CryptoSoft en pålitlig programvara som hjälper människor att bli rika från att handla digitala valutor online.

Vanliga frågor om CryptoSoft

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Nej det är gratis. Rekommenderas att du sätter in 250 euro som första insättning. 

Allt är individuellt, vissa tjänar flera tusen och andra några hundra. Vissa förlorar pengar. Precis som med alla former av investeringar, men chanserna är goda att du ska tjäna pengar med CryptoSoft.

Det finns alltid risker med alla former av investeringar. 

Vi rekommenderar att du spenderar ca 20 minuter om dagen i börja i alla fall för att förstå applikationen och dess funktioner.

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar.

 

Ja, vi satsade 250 euro i vårt test och fick avkastning på beloppet.