Type to search

Crypto Revolt Kryptorobot

Crypto Revolt Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Går du i tankar att börja handla med kryptovaluta? kanske har du kommit så långt att du vet precis vad du vill handla men vet inte hur?

Crypto Revolt, är det en bluff?

Låt oss svara på dessa frågor i denna guide. Om du aldrig tidigare handlat med kryptovalutor så kommer du sannolikt bli glad när vi säger att du inte behöver någon tidigare erfarenhet för att använda en kryptorobot och att den på sätt och vis är tillverkad för både nybörjare och experter.

Du behöver endast följa denna guide så kommer du hitta rätt och snart vara igång med din egen kryptohandel (helt automatiskt). 

Sen till frågan, är Crypto Revolt en bluff? Enligt vårat test med 250 euro är det ingen bluff, det är en legitim plattform där vi tjänade pengar och hittade lönsamhet.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.5/5

Insättning och uttag

4.5/5

Automatisk handel

4.5/5

Testresultat

4,5

Erfarenheter från Crypto Revolt

Vid vårt test av Crypto Revolt fanns det klart en trend att ogilla roboten och dess användningsområden. Vissa som recenserade den verkade hata kryptovaluta i allmänhet och andra som bara hade stoppat in en massa kapital utan att tänka sig för. Medan de som gillade applikationen hade istället försökt lära sig den, satsat ett mindre kapital och sett utvecklingen ske över tid.

Crypto Revolt bygger på en robust algoritm som kommer göra handeln helt automatiserad. Det är fortfarande ett verktyg som du ska använda för att göra trades och du gör klokt i att lära dig hur den fungerar och hur du gör rätt inställningar för att tjäna större vinster, men det är inget scam och heller inget som skulle vara opålitligt. 

Men låt oss gräva lite djupare i våra erfarenheter från Bitcoin Revolt och då kan du själv göra en bedömning om du tycker att det skulle vara något för dig.

Handla med Crypto Revolt

Du kommer att se i denna recension att Crypto Revolt inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Är Crypto Revolt en seriös app? JA!

Såhär är det; det finns massor av recensioner och sidor som kommer göra tester av Crypto Revolt, många som vi tittat på gör ett halvdåligt försök i att trycka ner roboten och sedan i slutet kommer de rekommendera nått skräp som de vill att du ska köpa bara för att de har annonslänkar till just den programvaran.

Med Crypto Revolt får du tillgång till helautomatiserad handel utan att det kostar dig nånting. Du kanske inte tycker det låter speciellt, men tänk att finansföretag som sitter i Stockholm (eller andra ställen) lägger flera hundratusen till miljoner på att ta fram egna robotar. 

“men en robot som är byggd av en finansfirma skulle aldrig va gratis på nätet?”

Nej, det skulle den sannolikt inte vara. Av den enkla anledningen att om du sitter på en bra robot kommer du inte dela med dig av den eftersom du tjänar så pass mycket att du blir själv rik på ditt eget kapital. Kryptovaluta fungerar dock lite annorlunda när det kommer till just marknadssentiment och därför kan du dela en robot på det viset.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Crypto Revolt och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Programmet är inte en bluff utan fungerar som det ska och är utlovat. Vi vill dock poängtera att det alltid finns en risk med all typ av handel, autohandel inkluderat!
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro/ dollar per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om Crypto Revolt

Vad är Crypto Revolt?

Vid detta laget har du nog förstått att Crypto Revolt är en helautomatiserad handelsrobot för kryptovalutor. Den bygger i sin tur på en algoritm som är kodad för att maximera investerarens vinster utifrån marknadsanalyser som roboten gör helt på egen hand. Den följer de inställningar som du gör och säger till den och sedan är det en fråga om tid och hur väl du “tränar” algoritmen (maskininlärning) att anpassa sig till dessa regler.

Du gör som så att du skapar ett konto, gör en insättning och sedan dina inställningar, därefter krävs ca 20 minuters kontroll per dag för att underhålla din handel.

Du kommer med en robot kunna hantera mängder av data som en vanlig människa inte klarar av, inte på den tiden det tar roboten att bli klar, analysera och göra en order till marknaden. Du kommer alltså kunna tjäna pengar i en hastighet du inte själv klarar av. 

Hur fungerar Crypto Revolts Programvara?

Kryptovalutarobotens algoritm är komplex och inget som delas ut till allmänheten, vilket är full förståeligt då det skulle skada effektiviteten i den. Men den algoritmen bygger på handelsstrategier som du manipulerar med hjälp av inställningar i appen. Därefter kommer den göra automatisk handel åt dig. Om du är osäker kan du först testa ett demokonto. Det görs en analys som sedan testas och därefter läggs en order till marknaden som du kommer tjäna pengar på.

Hur Du registrerar dig på Crypto Revolt

Nu ska du registrera dig för Crypto Revolt och det gör du enklast genom att följa våra instruktioner här nedan. dukommer att upptäcka massor av likheter mellan crypto revolt och bland annat Bitcoin Trader. De har väldigt liknande funktioner. 

Steg 1: Registrering

Registrering av ett konto kan göras på registreringssidan som är synlig på hemsidan. Att registrera ett konto är möjligt i tre steg, de nödvändiga uppgifterna är Förnamn, Efternamn och E-postadress.

Steg 2: Insättning av kapital

När du har slutför din registrering ska du sätta in pengar för att få access till plattformen. Det görs enkelt genom att klicka på deposit. Det du vill göra är att börja med ett litet kapital på ca 250 euro. Det är bra då du först ska testa roboten innan du växlar upp ditt konto att börja tjäna mer pengar.

Något som är smart är att först bli bekant med de olika funktionerna. 

Botten accepterar de flesta vanliga insättningsmetoder så som kreditkort, banköverföring, skrill, paypal osv.

Steg 4: Handel

När du har gjort insättningen kan du ställa in dina önskade handelsparametrar, och programvaran börjar handlas automatiskt baserat på denna information. Alternativt kan du välja manuell handel. Oavsett vilket du väljer kan du nu börja handla med Bitcoin, valutapar och många andra kryptokurser och börja tjäna pengar.

Varför Handla med Crypto Revolt?

Från vår erfarenhet förstår skaparna eller Crypto Revolt inte bara krypto-marknaderna, utan också behoven hos onlinehandlare och investerare. Det finns otaliga handelsprogramvarulösningar på marknaden idag, men Crypto Revolt står verkligen ut för sin användarvänlighet och intuitiva programvara. Baserat på detta rekommenderar vi definitivt Crypto Revolt som go-to-mjukvara för kryptovalutatrading, men vi fann också andra fördelar med denna programvara.

Fördelar med att använda Crypto Revolt

 • Ingen avgift – ingen skämt! Denna avancerade handelsprogramvara är 100% fri att använda utan dolda kostnader.
 • Enkelhet – Att registrera sig och komma igång med Crypto Revolt kan inte vara enklare. Allt du behöver göra är att besöka webbplatsen Crypto Revolt och fylla i det korta registreringsformuläret. Du måste ange ditt fulla namn, e-postadress, hemland och telefonnummer.
 • Avancerad Analys – Crypto Revoltts fantastiska marknadsanalys innebär att du inte behöver någon förkunskaper eller erfarenhet för att börja handla. Mjukvarans unika och kraftfulla algoritm läser globala marknader och identifierar effektivt lönsamma handelsmöjligheter. Crypto Revolt meddelar dig i realtid vilka tillgångar du ska handla och när. Det är så enkelt!
 • Helt automatiserad – En av de största förmånerna att använda Crypto Revolt är det automatiserade läget. När den automatiseras öppnar programvaran automatiskt nya affärer för dig så snart en signal utlöses. Handeln är baserad på parametrar du definierar så att programvaran aldrig kommer att göra en handel du inte skulle göra själv. Med det automatiska läget behöver du inte längre spendera timmar framför datorn och vänta på en handelsmöjlighet. Dessutom tar programvaran bort näringsidkarens känslor från ekvationen. Ofta kommer handlare att påverkas av sin egen rädsla eller girighet och fatta fel beslut som ett resultat. I automatiserat läge; ‘detta händer aldrig. Naturligtvis kan Crypto Revolt användas i manuellt läge när som helst för de som föredrar total kontroll över sina affärer.
 • Enkelt – Crypto Revolts programvara är intuitiv och enkel att använda. Gränssnittet är enkelt och självförklarande och även näringsidkare utan tidigare erfarenhet kommer att ha en enkel tid för handel för första gången.
 • Bekvämt – Crypto Revolt är webbaserat, vilket innebär att du inte behöver ladda ner eller installera programvara på din dator. Detta innebär också att programvaran är tillgänglig på alla enheter med en internetanslutning; så att du kan handla från din dator eller från din mobila enhet när du är på resande fot.

Slutats: Crypto Revolt

Numera bombarderas vi med olika metoder för att tjäna snabba och enkla pengar, men vi vet alla att majoriteten av dessa metoder är bedrägerier. Även om det kanske låter lite för bra för att vara sant, är Crypto Revolt en äkta, mycket effektiv handelsprogramvara som gör att du får pengar i kryptohandelsutrymmet.

Programvaran ger dig också en automatiserad funktion så att absolut vem som helst, oavsett erfarenhet, kan handla krypto effektivt och göra vinst. Cryptocururrency växer snabbt och även om ursprungligen bara några få tjänade pengar på dem, tack vare programvara som Crypto Revolt, kan vem som helst börja handla och dra nytta av cryptocurrencies. Om du har för avsikt att gå med i kryptobandsvagnen är Crypto Revolt ett perfekt sätt att få tillgång till detta handelsutrymme och börja tjäna.

Vanliga frågor om Crypto Revolt

Det är en handelsrobot som används för att sköta all handel åt investeraren via algoritmer.

 

Enligt deras hemsida tjänar användaren upp till 5000 dollar om dagen. Enligt vårt test, mellan 200 till 1000 dollar i veckan. Beror helt på mängden pengar som investeras.

 

Nej, din vinst är obegränsad inom Crypto Revolt och det har rapporterats om miljonbelopp inom de första tre månaderna för vissa.

 

Som vid all handel med kryptovalutor eller aktier finns det risker. Ingen kan förutspå framtiden, inte ens robotarna. Ibland blir det fel och risken är då att man förlorar stora summor pengar.

 

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Det finns inga dolda avgifter och du kan ta ut pengarna när du önskar. De tar en viss % av de vinster användarna gör.

 

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Crypto Revolt. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.