Type to search

Bitcoin Investor Kryptorobot

Bitcoin Investor Recension 2019: Är Roboten ett Scam eller Inte?

Bitcoin Investor är en automatiskt krypotvaluta handels robot som sköter all handel åt användaren. Företaget hävdar att deras programvara gör folk rika och har en framgångsgrad på hela 88%.

Programmet, även känt som en handelsrobot, använder sig av komplexa algoritmer för att analysera marknadens alla signaler för att sedan fatta det bästa beslutet på bara några få sekunder. Jämfört mot en människa sker detta mycket, mycket fortare och kräver inga fördjupningskunksaper. Ett otroligt användarvänligt program som utlovar vinster till investeraren.

Du har troligtvis hört talas om dessa robotar genom olika annonser på bland annat Facebook eller Youtube, eller i TV-program som “Shark Tank” och “This Morning”. Andra som talar gott om dessa system är affärsmännen Peter Jones och Richard Branson.

Det finns en mängd olika aktörer som erbjuder mjukvarusystem som sköter all handel åt användaren. Tyvärr så är inte alla pålitliga och det finns de som endast vill lura folk och tjäna pengar på dem. Det är viktigt att se skillnad på vilka som är legitima och vilka som är bluffvarianter. Finanso.se har tagit på sig detta och testar mängder av olika varianter för att kunna urskilja dem från varandra.

I vår genomgång av denna handelsrobot har vi testat alla tänkbara funktionaliteter för att se om den håller vad den lovar eller om det är bluff. Vi har sett att roboten är mycket effektiv med de rätta inställningarna och vi lyckades omvandla vår första insättning på 250 dollar till 521 dollar på bara några timmar. Det är förvisso inte de miljoner som utlovas av hemsidan men en bra start och potentialen till att göra vinst finns.

TESTRESULTAT

Bedrägeri:

Inget Scam

Handelsresultat

4.8/5

Insättning och uttag

4.8/5

Automatisk handel

4.8/5

Testresultat

4,8

Testa Bitcoin Investor

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Investor inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Kan du lita på Bitcoin Investor?

Det är ingen hemlighet att folk i alla tider letat efter ett säkert sätt att tjäna stora mängder pengar. Det är ingen skillnad nu och det är något dessa företag anspelar på med sina stora löften om rikedomar osv. På deras hemsida står det att man kan tjäna upp till 7000 dollar dagligen med deras hjälp. Riskerna med kryptovalutor är större än annan handel men det är även vinsterna. Bitcoin Investor är en av de mest framgångsrika handelsrobotarna där ute, tillsammans med CryptoSoft och Bitcoin Code.

Om du sökt på webben om denna robot, har du troligtvis stött på många som sagt att det är en bluff och du bör akta dig. Vi har däremot sett att så är inte fallet. Detta program fungerar utmärkt och i vår recension kommer vi att gå djupare och förklara de olika delarna för att visa att så är fallet. Fortsätt läs om du inte är övertygad så kommer du inse att detta är ett av de bästa verktygen för automatiskt handel gällande kryptovalutor.

Resultat från vårt Kryptotest 2019

Finanso.se har testat Bitcoin Investor och drar följande slutsatser från testet:

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Bitcoin Investor är inte ett scam. Roboten fungerar.
 • Automatisk handel innebär alltid risker, men de går att kontrollera om man är försiktig.
 • Vi rekommenderar att du begränsar dina första investeringar till 250 Euro per insättning.
 • Roboten bör kontrolleras regelbundet för att minimera risken för förlust.
 • Testa roboten via denna länken eller läs vidare i guiden för att lära dig mer om Bitcoin Investor.

Vad är Bitcoin Investor?

Bitcoin Investor är en automatiskt handelsrobot som  använder sig av olika signaler för att analysera marknaden och utför sedan handeln åt investeraren. Att använda sig utav en robot är väldigt effektivt och det går mycket fortare än om en människa skulle gjort affärerna. 

Algoritmen tar emot dessa signaler och ser trenderna på bara några få sekunder och tar sedan beslut om att antingen köpa eller sälja. Pålitliga handelsplattformar som Bitcoin Investor och Bitcoin Trader arbetar på detta sätt. De är framtagna för att göra en komplex värld mer öppen för nybörjare och de som inte har tiden att sätta in sig. Det gör att investeraren som använder sig av dessa robotar kan luta sig tillbaka och fokusera på annat medans programmet sköter handeln åt dem. Dessa är inte de enda plattformar vi anser fungerar och är pålitliga. Här på vår sida går vi igenom flera olika för att hjälpa våra läsare att bättre förstå vilka program de ska kunna lita på.

Det finns många annonser ute på internet som lovar guld och gröna skogar och dagliga vinster som är otroligt höga. När Bitcoin blev känt för allmänheten och folk började handla med dem och insåg värdet, var det många som snabbt blev miljonärer. I slutet av 2017 var “Bitcoin” det sökord som flest människor sökt på hos Google.

Självklart ska du inte stirra dig blind på deras löften om rikedomar och annat. I bästa fall går det att tjäna dessa summor och det beror också helt på beloppet du investerar i roboten. Vi rekommenderar alltid alla att börja med mindre summor och öka successivt, i takt med att vinsterna börjar komma. Detta för att minimera en totalförlust av allt kapital.

Hur Fungerar Bitcoin Investor?

Systemet tar emot signalerna från marknaden och utifrån dem samt några inställningar, gjorda av användaren, så som hur mycket varje order ska vara, vilken vinst osv, fattar systemet egna beslut om att köpa eller sälja. Programmet i sig är helt gratis att använda och allt du behöver göra är att skapa en användare på Bitcoin Investors hemsida.

Hur Du registrerar dig på Bitcoin Investor

Registreringsprocessen är enkel, och väldigt lik processen hos andra välkända hemsidor som Bitcoin Loophole osv. Efter att du fyllt i din personliga information så ombeds du att verifiera ditt konto genom det mejl de skickat till dig. Som en ny användare så måste du göra en insättning för att Bitcoin Investors robot ska kunna börja handla och leverera vinster till dig.

Att registrera sig är gratis. Klicka bara här fyll i registreringsblanketten med din personliga information; namn, mejladress och telefonnummer. Vänta sedan på bekräftelsemailet, och verifiera sedan ditt konto. Följ bara de enkla stegen här nedan så kommer du ha ett konto på nolltid.

Steg 1: Registrering

Först av allt, besök deras hemsida för att påbörja registreringsprocessen. Det du behöver göra är att fylla i formuläret med dina uppgifter. Tänk på att välja ett lösenord som bara du själv kan och kommer ihåg men som inte är för lätt att knäcka. När du fyllt i all information och skapat ditt konto kommer du automatiskt skickas vidare till en mäklare. Det är hos denna mäklare som handelsroboten kommer utföra alla affärer på. För att kunna starta handla måste du nu sätta in pengar på ditt nya konto.

Steg 2: Insättning

När du väl kommit till detta steget ska du välja vilken metod för att sätta in pengarna med. Systemet tillåter banköverföring, GiroPay, SafePay, Visa och Mastecard kreditkort osv. Ju mer du väljer att investera desto mer kan du lyckas få i vinst men till att börja med, rekommenderar vi att du håller dig till minimum kravet som är på 250 dollar.Detta för att inte riskera att du ska förlora allt för stora summor om det vill sig illa. När du börjar bli varm i kläderna och fått lite mer kännedom kan du börja investera större summor.

Steg 4: Handel

När du känner dig redo är det dags att börja med riktig handel och riktiga pengar.  Du är nu redo för att börja tjäna pengar via Bitcoin Investors plattform och allt du behöver göra är att trycka på knappen som heter “Auto-Handel” och så är du igång.

När vi testade Bitcoin Investor blev vi först förvånade över att vårt konto inte öppnades på Bitcoin Investors sida utan att vi blev vidareskickade till sina partner Wisebanc. Något vi gärna sett att de varit tydligare med för att visa transparens.

Fördelar med Bitcoin Investor

 • Vi uppnådde en vinstpotential till 88% av alla våra trades
 • Bitcoin Investor är inte ett scam. Roboten fungerar.
 • Du kan göra uttag när som helst, dag eller natt, 24 timmar om dygnet. Du kan ta ut 100% av ditt synliga konto när du vill.
 • De har ett robust men enkelt verifikationssystem som gör att du kan känna dig säker
 • De har en aktiv kundtjänst som är tillgänglig 24/7
 • När du sätter in pengar med Bitcoin Investor för att handla kommer dessa förvaras hos en Mäklare.

Fungerar Bitcoin Investor? - Användarupplevelser

Vi har även tittat på vad folk i olika forum säger ang denna plattform och bilden av företaget har många nyanser. Det finns gott om positiva kommentarer men också en del negativa. En del personer är övertygade om att det är bluff. Vi anser att många av de negativa kommentarerna bygger på grundlösa antaganden och att de saknar insyn i branschen. Det finns också en viss skepticism över att de skickar en vidare till sin partner vilket vi kan förstå men vi kan också försäkra läsaren om att det inte är något farligt eller konstigt. 

Några tips från användare är att:

 1. Börja smått och bygga upp en portfölj sakta men säkert.
 2. Ta ut en del av dina vinster. Det är mycket roligare att hålla igång och fortsätta handla om du faktiskt ser kontanter på ditt konto.
 3. Följ experternas råd om automatiserad handel och lär dig hur Bitcoin Investor funkar.
 4. Behåll alla papper så du enkelt kan betala skatt på alla dina vinster.
 5. Investera inte pengar du inte har råd att förlora (därför du ska börja smått)

Är Bitcoin Investor ett Scam?

Kort och gott: Nej. Denna robot är legitim och kan ge användaren vinster. Det är viktigt att förstå hur systemet fungerar och att man inte tar onödigt stora risker, som att satsa alla sina pengar direkt. Visst är deras marknadsföring aggressiv och de lova stora vinster till liten ansträngning. Men det är just också det: Marknadsföring… Om vi är seriösa i vår bedömning istället så vågar i alla fall vi lita på Bitcoin Investor utifrån vad våra tester har visat. Alla tjänar inte pengar, men det är oftast på grund av dåligt tålamod (man bara investerar utan att ens bry sig – tänk gambling) eller så har man inte ens försökt förstå hur programmet fungerar.

Slutats: Bitcoin Investor

Vi anser, efter att ha testat Bitcoin Invest, att det är en bra robot som inte är en bluff. Upplevelsen har varit positiv, men vi vill ändå varna för riskerna, det finns alltid en risk att satsningarna slår fel och det måste man vara medveten om. Dock bör du alltid övervaka roboten och justera om det behövs. Någon bluff kan vi inte bekräfta då Bitcoin Investor fungerat enligt vår uppfattning. Däremot är det inte den pengamaskin som de utlovar i sin marknadsföring.

Det dåliga ryktet som autohandelsrobotar fått kommer oftast från personer som aldrig använt sig av dem. De hävdar att det finns mängder med risker men det är något som är gemensamt för alla typer av handel, även med aktier osv. Bitcoin Investor är en av de mest pålitliga inom branschen och vi har sett, i denna recension, att systemet fungerar. Vi rekommenderar dock att börja smått och över tid, öka investeringsbeloppet för att minimera riskerna.

Bitcoin Investors plattform är användarvänlig och vi tycker det är en mycket trevlig plattform. Vi vill dock återigen påminna om att det alltid finns en viss risk med denna typ av handel och man ska vara försiktig. Satsa inte mer pengar än vad du har råd att förlora och ha tålamod. De flesta förlorar pengar just på grund av att de förväntar sig göra snabba pengar och bli miljonärer över en natt.

Testa Bitcoin Investor

Du kommer att se i denna recenssion att Bitcoin Investor inte är någon bluff och att det går att tjäna pengar på automatisk handel med kryptovalutor. Klicka på knappen nedan för att tjäna dina första pengar.

Vanliga frågor om Bitcoin Investor

Nej, botten fungerar men kräver viss övervakning och justering för att göra kontinuerliga vinster. Det är dock inte en pengamaskin som genererar miljonbelopp. Men du kan säkert betala dina räkningar varje månad om du har tålamod att bygga upp din portfölj.

Det är enkelt. Du klickar här, följer länken och sedan fyller i det formulär som är längst upp på sidan.

Japp. Det är bara att testa innan du bestämmer dig!

Nej. Ryktet som sprids på nätet är att Bitcoin Revolution har varit med i Draknästet (TV-showen). Det är falska nyheter och inget som är sant. Det är ett rykte som sprids av marknadsförare som vill skapa buzz kring sin robot. Detta är inte den. Hittills har ingen kryptobot varit med i Draknästet.

Ja. Handeln med roboten är laglig. Det bör dock sägas att roboten inte är reglerad och saknar insättningsgaranti eller liknande. Därför bör du bara investera pengar som du är villig att förlora.

Roboten köper och säljer Bitcoin via en algoritm. Som användare kan du ställa in vad som roboten ska följa, till exempel investeringens belopp, antalet önskade affärer och utgångsnivån. Du bör prova olika inställningar och hålla koll på vad roboten gör.

Enligt vårt test går de att tjäna pengar med Bitcoin Investor. Det du ska komma ihåg är att du ska vara försiktig. Satsa omkring 250 Euro och testa dig fram. Du bör komma ihåg att ingen algoritm är perfekt och att en risk finns alltid med i bilden.